Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Nintendo Switch GTIN: 045496429027


56,50 

Dostupno odmah

SKU: GTATDE NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Tri kultne igre, tri epske priče. Igrajte klasike koji definiraju žanr originalne trilogije Grand Theft Auto: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas ažurirani za novu generaciju, sada sa sveobuhvatnim poboljšanjima, uključujući briljantno novo osvjetljenje i vizualnu nadogradnju okoliša s teksturama visoke razlučivosti, povećanim pogledom u daljinu (tzv. draw distance), kontrolama i ciljanjem u stilu Grand Theft Auto V, i još mnogo toga, oživljavajući ove voljene svjetove sa svim novim razinama detalja.

Što se tiče promjena u gameplayu, GTA: The Trilogy donosi:

 • igre će koristiti sustav kontrola iz GTA 5, što znači da će imati mogućnost preciznijeg nišanjenja, opciju za auto-aim, zaključavanje ciljnika na jednu metu i sl., u San Andreasu će biti poboljšano ciljanje tijekom vožnje (drive-by)
 • oružja i radio postaje moći će se birati iz kružnog menija – jednako kao i u GTA 5
 • mini-mapa će biti poboljšana te će igrači u svim igrama moći postavljati oznake do lokacija na koje će ih navoditi GPS sustav
 • postojat će opcija za brzi restart misije ako ju se ne završi iz prve (prije se moralo vraćati na lokaciju gdje misija počinje)
 • bit će dodani neki potpuno novi achievementi kojih nije bilo u ranijim verzijama igara

Grand Theft Auto III – Sve počinje u Liberty Cityju. Sa slobodom da idete bilo gdje i zadirkujete bilo koga, nemilosrdni svijet kriminala vam je na dohvat ruke, ako imate dovoljno hrabrosti da ga prihvatite.

Grand Theft Auto: Vice City – Dobrodošli u osamdesete. Iz desetljeća velike kose i pastelnih odijela dolazi priča o usponu jednog čovjeka na vrh kriminalne piramide. Grand Theft Auto vraća se s pričom Tommyja Vercettija o izdaji i osveti u tropskom gradu natopljenim neonom prepunom ekscesa i mogućnosti.

Grand Theft Auto: San Andreas – Rane su 90-e. Nakon što ga je nekoliko policajaca optužilo za ubojstvo, Carl ‘CJ’ Johnson prisiljen je na putovanje koje ga vodi preko cijele države San Andreas, kako bi spasio svoju obitelj i preuzeo kontrolu nad ulicama.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke