The Last of Us Part I

Playstation 5 GTIN: 711719406198


79,99 

Dostupno odmah

SKU: TLoU1 PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Ponovno proživite voljenu igru ​​koja je sve započela – obnovljenu za PlayStation®5 konzolu.
Doživite emocionalno pripovijedanje i nezaboravne likove u The Last of Us™, dobitniku više od 200 nagrada za igru ​​godine.

U opustošenoj civilizaciji, gdje divljaju zaraženi i okorjeli preživjeli, Joel – umorni protagonist, angažiran je da prokrijumčari 14-godišnju Ellie iz zone vojne karantene. Međutim, ono što počinje kao mali posao ubrzo se pretvara u brutalno epsko putovanje kroz zemlju.
Uključuje kompletnu priču za jednog igrača The Last of Us i proslavljeno poglavlje prequela – Left Behind, koje istražuje događaje koji su zauvijek promijenili živote Ellie i njezine najbolje prijateljice Riley.

Poboljšani vizualni prikazi: Potpuno obnovljen od temelja korištenjem najnovije tehnologije Naughty Dog PS5™ engine-a za poboljšanje svakog vizualnog detalja, iskustvo The Last of Us vjerno je poboljšano realističnijim osvjetljenjem i atmosferom, zamršenijim okruženjima i kreativnim ponovnim osmišljavanjem poznatih prostora.
Brzo učitavanje: početna vremena učitavanja su skoro trenutna i bez problema nakon prve instance zahvaljujući SSD-u PS5 konzole – tako da možete nastaviti gdje ste stali u priči i brže učitavati određene susrete i poglavlja.
Haptička povratna informacija: podrška za dodirnu povratnu informaciju bežičnog kontrolera DualSense™ za svako oružje podiže borbene okršaje, a okruženja oživljavaju kroz DualSense bežični kontroler haptičke osjećaje suptilne padajuće kiše, škripavosti stajanja po snijegu i još mnogo toga.
Prilagodljivi “triggeri”: Sva kultna oružja The Last of Us, uključujući Joelov revolver i Elliein luk – sada pružaju dinamičan DualSense bežični kontroler otpornost na okidač i povratni udar pri pucanju za dublje uranjanje u borbu.
3D Audio: Dizajniran za korištenje Tempest 3D AudioTech konzole PS5 – novonadograđeni audio engine Naughty Doga donosi bogatiji zvučni krajolik, veće eksplozivne trenutke i visceralniju igru ​​putem kompatibilnih stereo slušalica (analognih ili USB) ili TV zvučnika.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 79,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke