Ratchet & Clank: Rift Apart

Playstation 5 GTIN: 711719826699


49,99 

Dostupno odmah

SKU: R&C RA PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Oružjem se probijajte kroz međudimenzionalnu pustolovinu uz Ratcheta i Clanka. Skačite između akcijom prepunih svjetova i šire uz nevjerojatne brzine – upotpunjene blistavim vizualima i suludim arsenalom – sa intergalaktičkim avanturistima na PS5 ™ konzoli.

Suluda oružja – Zli robotski car radi prekovremeno kako bi uništio organski život, sa Ratchetovom i Clankovom vlastitom dimenzijom sljedećom na njegovom rasporedu. Morat ćete otprašiti ludo naoružanje dinamičnog para i zaustaviti kolaps dimenzija.

Nova lica – Ujedinite dvostruki tim s ekipom poznatih saveznika i novim licima – uključujući potpuno novog borca ​​otpora Lombax-a koji je jednako odlučan u uklanjanju robotske pošasti.

Zapanjujuć vizualni prikaz – Uživajte u vizualno blistavoj međudimenzionalnoj avanturi potaknutoj nevjerojatnom brzinom i zadivljujućim značajkama PlayStation®5 konzole.

Putujte u stilu – Doživite međugalaktičku izmjenu dimenzijskih rascjepa kako kombiniraju nove svjetove i gameplay. Osvrnite se po bojnim poljima da biste brzo stekli svoju borbenu prednost i popravili planetarne pukotine, sa zagonetkama koje obuhvaćaju više dimenzija.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 49,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke