Immortals Fenyx Rising

Playstation 5


19,90 

Dostupno odmah

SKU: IFR-PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Immortals Fenyx Rising™ oživljava veliku mitološku avanturu. Igrajte kao Fenyx, novi krilati polubog u potrazi da spasite grčke bogove i njihov dom od mračne kletve. Sukobite se sa mitološkim zvijerima, svladajte legendarne moći bogova i pobijedite Tifona, najsmrtonosnijeg Titana u grčkoj mitologiji, u epskoj borbi kroz vijekove.

Sudbina svijeta je na kocki – vi ste posljednja nada bogova.

Immortals Fenyx Rising svjež je i duhovit pristup žanru akcijske avanture otvorenog svijeta, koji sadrži dinamičnu akciju, borbu i priče nadahnute grčkom mitologijom. Slobodno lutajte lijepo stiliziranim svijetom i koristite izvanredne sposobnosti koje su vam bogovi podarili protiv zastrašujućih mitoloških čudovišta. Izdajnička iskušenja, herojski podvizi i sam podzemni svijet očekuju vašu hrabrost. Doživite priču o vjekovima, o bogovima i čudovištima, i postanite legenda kakva ste suđeni da budete.

VLADAJTE MOĆIMA BOGOVA
Bogovi s Olimpa blagoslovili su vas darovima: krila Daidalosa, mač Ahila, luk Odiseja i još mnogo toga, kao i legendarne moći koje će vam pomoći da steknete prednost. Koristite ih za borbu protiv mitskih čudovišta, rješavanje drevnih zagonetki i istraživanje prostranog otvorenog svijeta.

SUKOBITE SE S MITOLOŠKIM NEPRIJATELJIMA
Suočite se s legendarnim zvijerima poput Kiklopa, Meduze ili Minotaura i suprotstavite se iskvarenim junacima poput Ahila. Sukobite se se njima u brzim zračnim i bliskim borbama, kombinirajući vaše bogomdane sposobnosti i oružje.

ISTRAŽITE STILIZIRANI OTVORENI SVIJET
Otkrijte lijepo izveden i živopisan svijet mašte. Obiđite, popnite se ili istražite nebom kroz sedam jedinstvenih regija, od kojih su svaku nadahnuli bogovi.

SVLADAJTE JUNAČKE IZAZOVE
Upotrijebite svoju pamet i posebne sposobnosti za rješavanje izazovnih zagonetki i zbunjujućih trezora ili sudjelujte u visoko strateškim bitkama šefova kako biste povećali svoju snagu i nadogradili svoje vještine.

IZGRADITE VAŠU LEGENDU
Prilagodite izgled svog lika i otkrijte novi oklop i opremu nadahnuti grčkom mitologijom. Skupljajte materijale širom svijeta za izradu snažnih predmeta i nadogradnju opreme u potrazi za ispunjenjem svoje sudbine.

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke