Immortals Of Aveum

Playstation 5


73,90 

Dostupno odmah

SKU: IOA-PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Igra Immortals of Aveum pucačina je u prvom licu s dozom magije koja priča priču Jak-a koji se pridružuje elitnom redu borbenih čarobnjaka kako bi spasio svijet na rubu propasti.
Usavrši tri magične snage, bacaj čarolije smrtonosnom preciznošću i desetkuj neprijateljske legije u igri koja će izazvati tvoja očekivanja od pucačine u prvom licu.

GLAVNE ZNAČAJKE:

 • Postani borbeni čarobnjak – Pridruži se redu Besmrtnih, vrhunskih zaštitnika Luciuma, i postani Jak, elitni Triarch čarobnjak. Bacaj čarolije smrtonosnom preciznošću i desetkuj neprijateljske legije.
 • Usavrši svoju magiju – Magija je u središtu tvog napada i obrane. Iskusi brzu, ujednačenu pucačinu u prvom licu s bacanjem čarolija koju je lako savladati i usavršiti. Spretno se koristi svim trima silama magije i zaradi nagrade za pametno spojene napad i dobro tempirane okršaje.
 • Oslobodi svoj arsenal čarolija – Otključaj i nadogradi više od 25 čarolija i 80 darovitosti. Otkrij, nadogradi i prilagodi na stotine magičnih predmeta, usavrši stil igre u sve tri magične snage i postani jedan od najmoćniji Triarch čarobnjaka Aveuma.
 • Spasi svijet na rubu propasti – Jak i njegove magične moći predstavljaju neočekivane sile prodora u Vječni rat – beskonačnu borbu između Luciuma i Rasharna. Jak i Luciumovi elitni Besmrtnici moraju otkriti tajne Aveuma i potražiti način kako spasiti njegovu budućnost.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke