Inertial Drift – Twilight Rivals Edition

Playstation 5


29,90 

Dostupno odmah

SKU: ID-TRE-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Inertial Drift: Twilight Rivals Edition po prvi put dolazi na next-gen konzole!

Smješten u retro budućnost 90-ih, Inertial Drift: Twilight Rivals Edition je Arcade Racer s razorno jedinstvenim modelom upravljanja i nevjerojatno zadovoljavajućom mehanikom drifta s dvije palice. Prepun potpuno novog sadržaja priče, ubrzanog originalnog Eurobeats soundtracka koji je kreirao poznati producent TurboA, kristalno čiste 4K rezolucije i igranja od 120 sličica u sekundi!

Značajke:

 • Jedinstvene Twin-Stick kontrole za precizno driftanje u retro-futurističkoj zemlji čudesa – smješteno u retro budućnost 90-ih, Inertial Drift: Twilight Rivals Edition je Arcade Racer s razorno jedinstvenim modelom upravljanja.
 • Izazovite Twilight Rivals u potpuno novom sadržaju priče – Kada Twilight Rivals stignu na scenu, brzo će postati najteži izazov s kojim ste se dosad suočili.
 • 4K rezolucija, 120 sličica u sekundi Performanse igranja! – Doživite Inertial Drift s kristalno jasnim slikama i ultra glatkim brojem sličica u sekundi.
 • Pulse-Racing Originalni zvučni zapis Eurobeatsa – Potpuno novi originalni zvučni zapis miksao renomirani producent TurboA!
 • 24 žestoko individualna automobila – svako vozilo je potpuno drugačija zvijer s jedinstvenim karakteristikama koje treba savladati. Sjednite za volan i pokušajte ukrotiti sportske hatchbackove, kupee, superautomobile i više!
 • 28 zahtjevnih staza – projurite neonskim gradskim ulicama, utrkujte se oko kompleksa ruralnih hramova i jurite niz zavojite planinske prijevoje.
 • Lokalni i online igra za više igrača – Mislite da ste svladali savršeno driftanje? Ima li boljeg načina da se to dokaže.

Igra uključuje Twilight Rivals DLC.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 29,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke