NBA 2K24 Kobe Bryant Edition

Playstation 5


28,99 

Dostupno odmah

SKU: NBA2K24 PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Zgrabite svoju momčad i doživite prošlost, sadašnjost i budućnost kulture obruča u NBA 2K24. Uživajte u čistoj, autentičnoj akciji i neograničenim personaliziranim MyPLAYER opcijama u MyCAREER-u. Prikupite impresivan niz legendi i izgradite svoju savršenu postavu u MyTEAM-u. Doživite igrivost sljedeće razine i realistične vizualne prikaze sa svojim omiljenim NBA i WNBA timovima u IGRAJ SADA

 • MAMBA MOMENTS – Usmjerite svoj unutarnji Mamba mentalitet dok rekreirate Kobeove najdominantnije i zadivljujuće izvedbe tijekom njegovog uspona do globalne superzvijezde. Ponovno se osvrnite na njegove trijumfe u ranoj karijeri kao mladog fenomena i napredujte kroz njegovo transcendentno putovanje od elitnog strijelca do jednog od najvećih igrača svih vremena.
 • HOOP IN PARADISE – Ostavite svoj trag u slikovitom, obalnom susjedstvu bogatom pogledima kao s razglednica i žestokom konkurencijom. Upotrijebite obnovljeni program za izgradnju igrača da biste izradili MyPLAYER koji odgovara vašem skupu vještina, tako da možete igrati prema svojim snagama i izvući maksimum iz ažuriranog sustava znački. Istražite teren na liticama, dovršite novi skup pojednostavljenih zadataka i suprotstavite se suparničkim igračima u vrhunskoj MyCAREER pozadini.
 • UPRAVLJAJTE SVOJIM MyTEAMOM – Klasični način skupljanja karata se vratio i pun beskrajnih sati prilagodljive zabave. Crpite iz prošlosti i sadašnjosti koristeći današnje All-Stars i legende svih vremena kako biste formirali momčad sposobnu dominirati u načinima za jednog igrača i više igrača. MyTEAM sadrži kolekciju inovativnih poboljšanja, uključujući potpuno novi način rada s gornjom plaćom, zadržavajući svoj prepoznatljivi osjećaj natjecateljstva.
 • RADITE SVOJE POTEZE – Uživajte u najautentičnijem igranju dosad, s naglaskom na besprijekornu mehaniku i pažnju posvećenu detaljima. Pokažite svoj duboki arsenal poteza s obnovljenom unutarnjom obranom i kontrolama kombinacije driblinga za korisnije akcije i učinkovitost temeljene na vještinama.

SADRŽAJ NBA 2K24 KOBE BRYANT IZDANJA:

Virtual Currency

 • 5K Virtual Currency

MyTEAM Content

 • 5K MyTEAM Points
 • 10x Promo Packs (Delivered 1 Per Week)
 • 95 Rated Kobe Bryant Free Agent Card

MyCAREER Content

 • 5x 6 MyCAREER Skill Boost Types
 • 3x 3 Gatorade Boost Types

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke