Akcija!

Nickelodeon All-star Brawl 2

Playstation 5 GTIN: 5060968301330


39,99 

Dostupno odmah

SKU: NALLSTAR_PS5_CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Nickelodeon All-Star Brawl 2 omogućuje vam da se izborite s najvećim i najboljim izborom likova za borbu dosad, uključujući sve nove likove kao što su Spužva Bob Skockani, Teenage Mutant Ninja Turtles, Squidward Tentacles, Jimmy Neutron i više! Odaberite svoje omiljene svađalice, savladajte njihove jedinstvene setove poteza i upotrijebite potpuno nove moćne Super igrače da zadate završni udarac s prijateljima ili kroz jedinstvenu kampanju igrača poput roguelikea!

Značajke:

 • Potpuno novo iskustvo borilačke igre: Obnovljena i ponovno zamišljena iz temelja, Nickelodeon All-Star Brawl 2 redefinira što Nickelodeonova borbena igra može biti s novim i obnovljenim vizualnim elementima, zvukom, animacijama, načinima igre, fazama, mehanikama, ismijavanjem i setovima pokreta, natjecateljski podešen za sve razine igre.
 • Novi i poboljšani Brawlers: Nickelodeon All-Star Brawl 2 popis je veći i bolji nego ikad, s još više raznolikosti svakog jedinstvenog lika. Borite se s potpuno novim Nickelodeonovim borcima kao i s omiljenim likovima koji se vraćaju!
 • Udari snažno sa Supersima: pojačaj svoje borce nevjerojatnim novim Supersima, koji protivnicima mogu zadati razorne udarce.
 • Kampanja za jednog igrača: Nickelodeon All-Star Brawl 2 pokrenut će se s jedinstvenom kampanjom koja sadrži roguelike elemente. Stavite svoje vještine na kušnju dok se borite da spriječite glavnog zlikovca Dannyja Phantoma Vlada Plasmiusa da preuzme Nickelodeon svemir!
 • Glasovna gluma za sve igrive likove: Osjetite energiju i uzbuđenje svakog napada uz potpunu glasovnu postavu boraca, uključujući talente Toma Kennyja (Spužva Bob Skockani) i Billa Fagerbakkea (Spužva Bob Skockani).

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 43,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke