Akcija!

Sand Land

Playstation 5 GTIN: 3391892030693


55,99 

Dostupno odmah

SKU: SANDLAND_PS5_CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

KRENITE NA EPSKO PUTOVANJE – Krenite u neravnu avanturu koju je napisao i dizajnirao tvorac Dragon Balla, Akira Toriyama. Otkrijte jedinstveni umjetnički stil koji teče kroz igru, pratite ludu sagu i dopustite da vas ponese ova originalna priča o prijateljstvu i pravdi.

AVANTURA IZNAD DINA – Putujte PJEŠČANOM ZEMLJOM i njezinim kanjonima, otkrijte njezine tajne, svladajte žestoke neprijatelje i popločite put do Legendarnog izvora. Istražite svijet i pretražite svaki kutak kako biste sakupili bitne materijale koji će pomoći timu da prihvati sve teže i teže izazove.

VOZILA IZVAN VAŠE MAŠTE – Otključajte vozila koja se mogu poboljšati različitim mehaničkim dijelovima, uključujući oružje, motore i ovjese. Dizajniraj i upravljaj velikim izborom vozila, uključujući borbene tenkove sa snažnim topovima, motocikle koji jure kroz pustinje i skakače koji skaču preko kratera kako bi istražili svaki kutak kontinenta.

VAŠA ZEMLJA, VAŠ STIL – Postanite Beelzebub, ovladajte njegovim demonskim moćima i razvijte njegove borbene sposobnosti koje odgovaraju vašem stilu igre. Izgradite i prilagodite sva svoja vozila svom ukusu i stilu, uključujući lakiranje! Spasite Sand Land na svoj način i sa stilom!

POSTANITE SPASITELJ KAKAV SVIJET TREBA – Razvijte bazni kamp u gradu Spino, dok gradite odnose s njegovim stanovnicima. Gledajte kako grad i njegove mogućnosti rastu, dok vraćate prognane ljude iz pustinje. Poslušajte njihove zahtjeve i želje i otključajte korisne materijale i gradske značajke koje će vam pomoći da ZEMLJA PJEŠKA ponovno napreduje!

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 58,50 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke