STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

Nintendo Switch


39,90 

Dostupno odmah

SKU: SOS-WF-NSW-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Vaš novi život počinje u Zaboravljenoj dolini, mirnoj zajednici u kojoj su vaš otac i njegov prijatelj Takakura jednom sanjali o vođenju farme. Dok se sprijateljite sa stanovnicima doline i ispunite očevu ostavštinu, živjet ćete bezbrižan život na farmi uzgajajući usjeve i životinje. Kako godišnja doba prolaze, pronaći ćete svog partnera za cijeli život, zajedno podići dijete i gledati ga kako odrasta pred vašim očima.

Nakon što se svaki dan obavi posao na farmi, možete ići u ribolov, tražiti drevna blaga na lokalnom mjestu iskopavanja ili razgovarati sa svojim prijateljima u gradu kako biste izgradili dragocjene uspomene. A kada godine prođu, vaše će dijete biti dovoljno staro da samo odabere karijeru… Hoće li naslijediti farmu? Ili će svoj poziv pronaći negdje drugdje? Samo će vrijeme pokazati.

Ovaj remake omiljenog klasika sadrži obilje novih događaja, poboljšanih festivala, više recepata za kuhanje i rog izobilja nikad prije viđenih usjeva. Tražite više posla oko farme? Fotografirajte svoju obitelj s novom značajkom kamere, obucite se u omiljenu odjeću ili pomozite svojim sumještanima u njihovim zahtjevima. Bilo da je ovo vaša prva STORY OF SEASONS avantura ili se vraćate u Forgotten Valley, čeka vas prekrasan život. Shape

Pustite korijene na svojoj novoj farmi u mirnom gradu Forgotten Valley i ispričajte vlastitu priču koja obuhvaća cijelu generaciju u PRIČI O GODIŠNJIM DOBIMA: Prekrasan život. Unesite život u zemlju, pronađite ljubav među prijateljskim stanovništvom grada i stvorite trajne uspomene sa svojom vlastitom obitelji u ovoj ponovnoj zamisli omiljenog simulatora farme.

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke