Syberia Trilogy CIAB

Nintendo Switch


24,90  (187,61 kn)

Dostupno odmah

SKU: SYBT-NSW

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Doživite sve avanture Kate Walker u ovom kompletu uključujući Syberia 1, 2 i 3 (code in a box).

Syberia 1

U Syberia se pridružite Kate Walker na neobičnom putovanju koje je vodi sve od zapadne Europe do dalekih krajeva istočne Rusije. Naići ćete na mnoštvo simpatičnih likova i nevjerojatnih lokacija dok tražite tragove Hansa Voralberga, genijalnog izumitelja automata. Potraga je to koja će vas odvesti na legendarni otok Syberia, na krajnjem sjeveru kontinenta, gdje obitavaju posljednji živući mamuti, skriveni od modernih očiju…

Syberia 2

Nastavite avanturu u Sybiriji 2! Nakon što je lutala Europom od zapada do istoka u potrazi za Hansom, Kate Walker kreće na još jedno dugo putovanje, ovaj put preko Velikog sjevera. Uskoro će se suočiti s opasnostima divljine, vjerskog fanatizma i lovokradica koji se žele dočepati dragocjene bjelokosti mamuta… Što će biti s Kate Walker i njezinim prijateljima? Saznajte gdje god se zatekli!

Syberia 3

Bezgranična mašta Benoita Sokala nastavlja se u Sybiriji 3, fokusirajući se na potpuno novu avanturu. Nakon što je napustila otok, pleme Youkole, nomadski narod koji migrira sa svojim snježnim nojevima, pronalazi Kate kako umire na rubu rijeke. Zaglavljeni u selu Valsembor, zajedno moraju pronaći način da nastave svoje putovanje u utrci protiv svojih neprijatelja i neočekivanih prepreka, a da ne spominjemo Kateinu prošlost koja je sustiže.

* Igra se nalazi na kodu, nije u fizičkom obliku.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.