FIFA 23 je u prodaji!

Konačno je izašla nova EA SPORTS™ FIFA 23 koja je donijela još više akcije i realizma, te svakako licenciranu Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, te Dinamo i Hajduk!
Doživjeti ćete najveće nogometne događaje igrajući muške i ženske FIFA World Cup™ turnire koji dolaze na FIFA 23 tijekom sezone, igrati ćete i sa ženskim klupskim momčadima po prvi put i uživati u značajkama cross-playa koje olakšavaju igranje protiv prijatelja. Uživati ćete u novom načinu igranja i izgradnji svoje momčadi iz snova u FIFA Ultimate Team™ s FUT Moments i obnovljenim sustavom kemije ili ćete proživiti svoje nogometne snove u načinu karijere dok definirate svoju osobnost kao igrač i upravljate sa nekim od najpoznatijih nogometnih igračkih imena. U VOLTA FOOTBALL i Pro Clubs, unesite više osobnosti na teren s novim razinama prilagodbe i poboljšanim igranjem na ulici i stadionu. Kako god igrali, doživjeti ćete Svjetsku igru ​​s više od 19.000 igrača, 700+ timova, 100+ stadiona i preko 30 liga – uključujući UEFA Ligu prvaka, Premier ligu, novu Barclays FA žensku Super ligu i Francusku D1 Arkemu s nenadmašnom autentičnošću u FIFA 23.

Muški i ženski FIFA World Cup™ – Iskusiti ćete najbolji međunarodni nogomet tijekom FIFA World Cup Qatar 2022™, FIFA Women’s World Cup Australia i New Zealand 2023™.
Napetost i uzbuđenje najboljeg sportskog turnira dolazi u igru FIFA 23 besplatno putem ažuriranja nakon izlaska na tržište.

Womens’s club football – Igrati ćete kao dio ženskog klupskog tima prvi put u povijesti EA SPORTS™ FIFA.
Ženski klupski nogomet prvi put se pojavljuje u igri FIFA 23. Zahvaljujući tehnologiji HyperMotion2, ženska igra u igri FIFA 23 ujedinjuje utakmice 11 protiv 11 zajedno s vrhunskom tehnologijom strojnog učenja kako bi se otključale nove autentične animacije posebne za ženski nogomet u igri FIFA 23.

Svoju verziju FIFA 23 naruči OVDJE.