Najočekivanije igre u travnju 2024.

Travanj nam donosi pregršt novih i zanimlijvih igara na raznim platformama, a mi ćemo u nastavku istaknuti neke od najočekivanijih među gaming zajednicom.

Dragon Ball Fighterz

Datum izlaska: 19. travnja 2024.

Platforme: Playstation 5

Dragon Ball Fighterz dolazi na konzole nove generacije. Playstation 5 verzija ovog klasika donosi nam 2D DRAGON BALL borilačku igru s brojnim vizualnim poboljšanjima i online multiplayerom. DRAGON BALL FighterZ nastao je iz onoga što seriju DRAGON BALL čini tako omiljenom i poznatom: beskrajne spektakularne borbe s njenim svemoćnim borcima.

TMNT Arcade: Wrath Of The Mutants

Datum izlaska: 23. travnja 2024.

Platforme: Playstation 5, Playstation 4, Nintendo Switch

Nindža kornjače stvarno nije potrebno dodatno predstavljati. Kroz ovu igru ponovno iskusite arkadni klasik iz 2017. s 3 dodatna nivoa i 6 dodatnih boss bitaka! Igrajte s Leonardom, Michelangelom, Donatellom ili Raphaelom u ovom klasičnom beat-em-upu inspiriranom kultnim omiljenim Turtles in Time. Igrajte sa svojim prijateljima kroz lokalno i dominirajte Foot Clanom kako biste osujetili Shredderov manijakalni plan.

Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes

Datum izlaska: 23. travnja 2024.

Platforme: Playstation 5, Nintendo Switch

Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes je JRPG koji će pružiti suvremeno iskustvo za ljubitelje ovog žanra. Igru je režirao i producirao tvorac cijenjene JRPG serije Suikoden, zbog čega su očekivanja visoka. Pripremite se voditi više od 100 jedinstvenih i šarmantnih igrivih likova kroz ratom razoreni svijet koji samo vi možete spasiti. Igru karakterizira i sve popularniji živopisni 2D piksel-art grafički stil, stvarajući svježi pogled za žanr koji gura vizualne elemente korak dalje od 2.5D. Kroz igru igrači će razvijati i širiti svoj grad (koji će služiti kao matična baza), otvarajući nove trgovine i upravljajući gradskim cehovima. Borba je na poteze pri čemu upravljate sa do 6 likova u različitim formacijama, što čini bitke brzima i impresivnima kroz dinamičnu kameriju koja prati akciju.

Stellar Blade

Datum izlaska: 26. travnja 2024.

Platforme: Playstation 5

Stellar Blade je nadolazeća Playstation 5 ekskluziva. Radi se o akcijskoj avanturi u kojoj preuzimate ulogu EVE čija je misija vratiti čovječanstvu Zemlju natrag od Naytibe – vanzemaljske zlonamjerne sile koja ju je opustošila. Igru karakterizira brza i žestoka akcija, izuzetno detaljan postapokaliptični svijet koji spaja ljepotu i užas do spektakularnog učinka. Istraži područja nadahnuta uzbudljivom znanstvenom fantastikom, oživljena grafičnom snagom PS5. Za sve one koji nestrpljivo žele isprobati ovu igru, DEMO je dostupan u PSN trgovini. 

Sand Land

Datum izlaska: 26. travnja 2024.

Platforme: Playstation 5, Playstation 4

Sand Land je akcijski RPG od tvorca Dragon Ball serijala, nedavno preminulog Akira Toriyama. Sand land je nostalgičan i dirljiv svijet koji je stvorio Akira Toriyama, u kojem ćete vi postati glavni lik, Beelzebub čija misija je pronaći legendarni izvor u pustinji. Naučite kako kontrolirati njegove moći i voditi svoju četu herojskih otpadnika istražujući ovaj legendarni svijet. Čuvajte se mnogih opasnosti koje ga ispunjavaju. Razbojnici, divlje životinje i kraljevske vojske samo su neki od izazova s kojima ćete se susretati – doći do izvora zasigurno neće biti lako! Na PSN trgovini nalazi se DEMO pa vas pozivamo da igru svakako isprobate!