Nintendo Switch također ruši rekorde

Da ne bismo samo pisali o prodajnim uspjesima Sonyja, pobrinuo se Nintendo sa svojom sjajnom Switch konzolom, što nas iznimno veseli jer je svojim izlaskom donio upravo onaj začin na tržište igraćih konzola koji je nedostajao.
Tako su iz Nintenda izvjestili da su do kraja studenog tekuće godine prodali preko 10 milijuna Switch konzola, što je premašilo sva njihova očekivanja.
Nintendo Switch je u prodaju krenuo 3.3.2017. godine kao nasljednik Nintendo Wii U konzole koja se (samo za usporedbu) u vrijeme cijelog životnog vijeka prodala u samo 13,5 mlijuna primjeraka, što je nakon mega uspješne prvotne Wii konzole bio pravi podbačaj.
Međutim, čini nam se da se sa Switchem Nintendo vratio u pobjednički kolosijek jer su tržištu ponudili zaista jedinstven gaming uređaj – prvu pravu hibridnu konzolu koja se može igrati kod kuće ali i u pokretu, odnosno predstavlja kućnu i prijenosnu konzolu u jednom paketu, što sa neodoljivim Nintendovim ekskluzivnim naslovima tipa Zelda, Super Mario i mnogim drugima čini dobitnu kombinaciju kod gamera diljem svijeta <3

Ako još nisi, Nintendo Switch sa pripadajućim igrama i dodatnom opremom možeš naručiti OVDJE.