Paper Mario The Thousand Year Door – u prodaji!

Pridružite se Mariju i prijateljima na putovanju kako biste otkrili legendarno blago iza drevnih Tisućugodišnjih vrata. Urnebesna avantura puna živopisnih likova i zabave na sklapanje čeka vas u Paper Mario: The Thousand-Year Door na Nintendo Switchu!

Nakon što ga princeza Peach zamoli za pomoć u potrazi za blagom, Mario odlazi u grad Rogueport. Ali kad on stigne, Peach nema nigdje! Nakon što je saznao za legendu o Kristalnim zvijezdama, Mario kreće u potragu za ovim mitskim blagom i nada se da će usput pronaći Peach.

Da biste pronašli Crystal Stars, morat ćete izaći izvan zidina Rogueporta i vidjeti svijet! Čekaju vas svakakva otkrića: golemi zmaj koji se skriva u jezivom dvorcu, ukleti grad obavijen vječnim sumrakom, odvažni detektivski rad u vlaku u pokretu i još mnogo toga!

Kada je riječ o kretanju i istraživanju, Mariove sposobnosti papira mogu pomoći! Pokušajte se pretvoriti u papirnati avion da biste preletjeli praznine ili postati tanak poput papira da biste se provlačili kroz uske prostore. Postoji još više mogućnosti koje možete pronaći!

Kupi odmah!