Anno 1800 Console Edition

Playstation 5


34,90  (262,95 kn)

Dostupno odmah

SKU: A1800CE PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Prvi put u 25 godina, igra Anno dolazi na konzole. S više od 2,5 milijuna igrača, najbrže prodavana igra cijele franšize Anno 1800 stiže na PS5 i Xbox Series X|S.
Anno 1800 je strateška igra koja daje igraču priliku pokazati svoje vještine vođe: izgradite ogromne metropole, postavite učinkovite i profitabilne logističke mreže, kolonizirajte nove egzotične kontinente, pošaljite ekspedicije na četiri strane svijeta i dominirajte nad svojim protivnicima diplomatski, komercijalno ili vojno.
Razvijen od strane istog studija koji stoji iza izvorne PC verzije igre, Ubisoft Mainz, u Anno 1800 Console Edition će igračima ponuditi potpuno Anno iskustvo s potpuno redizajniranim korisničkim sučeljem i kontrolama, koje pokreće aktualna generacija konzola.
“Anno 1800 je velika priča o uspjehu studija i 25-godišnjeg branda Anno. Popularnost i uspjeh igre na osobnom računalu dali su nam priliku da razvijemo konzolašku verziju igre, zahvaljujući snazi ​​aktualne generacije konzola. Dovođenje naše najuspješnije igre Anno na konzole prava je prilika da omogućimo novim igračima da po prvi puta otkriju našu nagrađivanu igru ​​i pridruže se našoj nevjerojatnoj zajednici.” rekao je Stéphane Jankowski, izvršni producent.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke