Elden Ring

Playstation 5


49,99 

Dostupno odmah

SKU: ER PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Zlatni Red je slomljen. Ustanite, okaljani i vodite se milošću kako biste razmahali moć Eldenskog prstena i postali Elden Gospodar u zemljama između. Elden Ring, koji je razvila tvrtka FromSoftware Inc., a producirala tvrtka Bandai Namco Entertainment Inc., fantastični je akcijski RPG i najveća igra FromSoftware-a do sada, smještena u svijet punom misterija i opasnosti.
U Zemljama Između kojima vlada kraljica Marika the Eternal, Eldenski prsten, izvor Erdtreea, je razbijen.
Marikini potomci, svi polubogovi,  prisvojili su da krhotine Eldenskog prstena poznate kao Velike Rune, te luda mrlja njihove novootkrivene snage pokrenula je rat: The Shattering. A sada će vodstvo milosti biti dovedeno do Tarnished koji su odbijeni milošću zlata i prognani iz Zemalja Između. Vi mrtvi koji ste još živi, kojima je milost odavno izgubljena, slijedite put do Zemalja Između preko Maglovitog Mora da biste stali pred Eldenski prsten. I postanite Elden Lord.

Novi fantasy svijet – Putujte kroz Zemlje Između, novi fantasy svijet koji su stvorili Hidetaka Miyazaki, tvorac utjecajne serije video igara Dark Souls i George R. R. Martin, autor najprodavanijeg fantasy serijala Pjesma leda i vatre. Otkrijte misterije moći Eldenskog prstena. Suočite se s protivnicima s dubokim podrijetlom, s likovima sa svojim jedinstvenim motivima koji vam pomažu ili ometaju vaš napredak i sa strašnim stvorenjima.

Istraživanje svjetova u međuzemlju – Elden Ring sadrži ogromne fantastične krajolike i sjenovite, složene tamnice koje su povezane. Pješačite kroz svijet koji oduzima dah pješice ili na konju, sami ili online s drugim igračima, te potpuno se uronite u travnate ravnice, zagušujuće močvare, spiralne planine, mračne dvorce i druga mjesta veličine u razmjerima do sada neviđenim u naslovima FromSoftware-a.

Gameplay koji definira žanr – Kreirajte svog lika u FromSoftware-ovom profinjenom akcijskom RPG-u i definirajte svoj stil igre eksperimentirajući sa širokim rasponom oružja, čarobnih sposobnosti i vještina koje se nalaze u cijelom svijetu. Krenite u bitku, birajte neprijatelje jedan po jedan pomoću prikrivenosti ili čak zazovite saveznike u pomoć. Na raspolaganju su vam mnoge mogućnosti dok odlučujete kako pristupiti istraživanju i borbi.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 49,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke