Avatar: Frontiers of Pandora Day1 Special Edition

Playstation 5


47,99 

Dostupno odmah

SKU: afop-d1-se-ps5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Avatar: Frontiers of Pandora™ je akcijsko-avanturistička igra u prvom licu smještena na zapadnu granicu. Oteti od ljudske militarističke korporacije poznate kao RDA, vi, Na’vi, oblikovani ste da služite njihovoj svrsi. Petnaest godina kasnije, vi ste slobodni, ali ste stranac u rodnom mjestu. Ponovno se povežite sa svojim izgubljenim nasljeđem i otkrijte što doista znači biti Na’vi dok se pridružite drugim klanovima kako biste zaštitili Pandoru od RDA.

ISTRAŽITE SVIJET ČUDA I OPASNOSTI
Doživite epska čuda Zapadne granice, nikad prije viđenog kontinenta Pandora. Putujte kroz prekrasne, ali nepredvidive regije otvorenog svijeta, gdje spuštanje opreza može dovesti do smrtonosnih pogrešaka.

POSTANITE NA’VI
Iskoristite svoju nevjerojatnu snagu i agilnost dok prilagođavate svoj karakter; izradu nove opreme i nadogradnju vještina i oružja kako bi odgovarali vašem stilu igre.

VINI SE NEBOM
Povežite se sa svojim osobnim bansheejem koji će vam dati prednost u zračnoj borbi i koji se može koristiti za putovanje preko ogromne zapadne granice.

SAVLADAJTE VIŠE STILOVA BORBE
Borite se protiv opasnosti Pandore dok prihvaćate preciznost tradicionalnog Na’vi oružja, uključujući svoj luk i bacač koplja, ili iskoristite svoju ljudsku obuku s razornijim oružjem, poput jurišne puške ili sačmarice.

PODIJELITE SVOJU AVANTURU U POTPUNOJ KAMPANI CO-OP
Igrajte cijelu kampanju s pričom u jednom igraču ili s prijateljem na mreži u suradnji za dva igrača.

Prednaručite Avatar: Frontiers of Pandora™ da biste dobili paket Child of Two Worlds koji uključuje kozmetički set likova i masku za oružje!

Nabavite Aranahe Warrior Pack besplatno kada igrate na PlayStation®5.

Avatar: Frontiers of Pandora PREORDER

Poboljšajte svoje iskustvo igre s posebnim izdanjem i ostvarite pristup paketu Sarentu Heritage Cosmetic Pack koji uključuje vrhunsku masku za oružje Na’vi, kozmetički set za jednog lika i kozmetički set za banshee.

Avatar: Frontiers of Pandora Special Edition

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke