Akcija!

Beyond a Steel Sky – Steelbook Edition

Playstation 5 GTIN: 3760156488615


34,99 

Dostupno odmah

SKU: BASS-SE-PS5-CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Od Charlesa Cecila, tvorca serije Broken Sword, s umjetničkim vodstvom Davea Gibbonsa, legendarnog crtača stripova iza ‘Watchmena’, dolazi ‘Beyond a Steel Sky’, dugo očekivani nastavak kultnog klasika ‘Beneath a Steel Sky’.

Vi ste Robert Foster. Dijete je oteto u brutalnom napadu. Zavjetovali ste se da ćete ga vratiti kući. No, trag vas je odveo iz vaše zajednice stanovnika pustinjske divljine do Union Cityja, jednog od posljednjih preostalih mega-gradova u svijetu razorenom razornim ratovima i političkim slomom.

Utvrđen i neprobojan, to je utopija u kojoj ljudi žive sretno pod nadzorom i kontrolom dobroćudne umjetne inteligencije. No, ništa nije onako kako se čini…

‘Beyond a Steel Sky’ je dramatičan, humorističan, cyberpunk triler u kojem zanimljive zagonetke pokreću brzu priču smještenu u dinamični svijet igre koji reagira na – i biva preinačen od – igračevih akcija.

Ključne značajke:

 • Avantura smještena u dinamičan svijet, naseljen likovima vođenim vlastitim motivacijama koje igrač može preinačiti. U kombinaciji s jedinstvenim alatom za hakiranje, više rješenja zagonetki proizlazi iz igračevih izbora.
 • Razotkrijte mračne zavjere, porazite zastrašujućeg antagonista u ovom dramatičnom, humorističnom, cyberpunk trileru, koji istražuje suvremene teme: društvenu kontrolu, AI i totalni nadzor.
 • Inteligentne zagonetke isprepletene su sa zanimljivom dramatičnom pričom koja pruža uvjerljivo iskustvo igranja.
 • Prekrasno detaljan svijet u stilu stripova, iz uma legendarnog crtača stripova Davea Gibbonsa.
 • Steelbook Edition uključuje kopiju osnovne igre, listu naljepnica, originalni soundtrack igre (digitalni) i ekskluzivni Steelbook.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 47,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke