Biomutant

Nintendo Switch GTIN: 9120080074225


38,99 

Dostupno odmah

SKU: BM-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Biomutant je open-world, post-apokaliptični Kung-Fu RPG, s jedinstvenim borbenim sustavom oblikovanim borilačkim vještinama koji vam omogućuje miješanje borbe, pucanja i korištenja mutantskih sposobnosti.

Novi način borbe iz trećeg lica – Borbeni sustav omogućuje vam maksimalnu slobodu kretanja i okretnosti dok miješate pucanje, borbe i moći vaših mutacija. Stjecanje novih Wushu borbenih stilova kroz napredovanje i učenje od majstora koje ćete upoznati, neprestano nadopunjuje vaše izbore i osigurava da borba nikad ne bude dostadna.

Razvijte svoj način igranja – Moći ćete ponovno kodirati svoju genetsku strukturu kako biste promijenili način izgleda i igre. To će naravno utjecati na vaše atribute, a uz to, izloženost biološkoj kontaminaciji u svijetu dovest će do fizičkih mutacija poput kliješta bogomoljke i bodljikavih repova, dok će izloženost radioaktivnosti pronađenoj u bunkerima iz starog svijeta utjecati na vaš um i otključajte psihičke mutacije, uključujući telekinezu, levitaciju i još mnogo toga.

Sljedeća razina craftinga – Oslobodite svoju kreativnost prilikom izrade oružja. Pomiješajte i uskladite dijelove kako biste stvorili svoje jedinstveno oružje za rezanje, drobljenje i probijanje. Revolvere, puške i pumperice, te dodajte izmjene od vijaka, modula lančanih pila na baterije do biološki kontaminiranih bočica mulja, sve što će dati prednost vašem borbenom arsenalu. Postoje čak i likovi s kojima ćete se susresti, a koji će za vas izraditi super stvari, poput bioničkih krila, jump-pack, pa čak i mogućnost da modificirate svoj Automaton – vašeg pomoćnika.

Pripremite se za avanturu – Imate punu slobodu prilikom opremanja svog lika. Ne samo kada je u pitanju odabir oružja koje ste stvorili, već i koju vrstu opreme nosite. Opremite se plinskom maskom i spremnikom za kisik kako biste istražili mrtvie zone, termootpornom odjećom za ulazak u krionska područja ili zaštitnom opremom za suočavanje sa biološki kontaminiranim bićima, izbor je na vama.

Preživite u vibrantnom otvorenom svijetu – Stvorit ćete vlastitu avanturu dok putujete istražujući otvoreni svijet i ono što se nalazi ispod njegove površine, pješice, jet-skijem, zračnim balonom i još mnogo toga. Pređite preko umiruće divljine, tunela i mreža bunkera podzemnog svijeta i pronađite svoj put prema planinama ili u arhipelagu. Mnogo je lokacija koja treba otkriti, misterija koje treba razotkriti, stvorenja kojima se treba suprotstaviti i čudnih likova koje treba upoznati u ovom živahnom i živopisnom svijetu.

Neobična priča s neobičnim krajem – Vaše akcije igraju glavnu ulogu u raspletu priče u kojoj kraj dolazi u Novi svijet. Kuga uništava zemlju, a Drvo života krvari smrt iz korijena. Plemena stoje podijeljena, treba im netko dovoljno jak da ih ujedini ili sve obori…

Iako vas kroz svijet vodi Pripovjedač koji pripovijeda o svakom koraku vašeg putovanja, vaši će postupci i izbori odlučiti kako će završiti vaša priča o preživljavanju.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke