Call of Duty®: Modern Warfare® III (3) – Cross-Gen Bundle

Playstation 4


68,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: COD-MW3-PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

PRILAGODI SE ILI UMRI U BORBI PROTIV VRHUNSKE PRIJETNJE

U izravnom nastavku rekordne igre Call of Duty®: Modern Warfare® II, kapetan Price i Task Force 141 suočavaju se s najvećom prijetnjom. Ultranacionalistički ratni zločinac Vladimir Makarov širi svoju vlast po cijelom svijetu zbog čega se Task Force 141 bori kao nikada prije.

Borba znači donošenje odluka — različita opterećenja, različiti putovi kroz misiju. Uz prepoznatljive, kinematografske misije kampanje Call of Duty®, Modern Warfare® III uvodi otvorene borbene misije koje igraču pružaju veći izbor. Ne postoji jedinstveno rješenje za sve – vaš je izbor hoćete li pristupiti tajno ili ćete se glasno boriti protiv svih neprijatelja.

VRIJEME JE DA SE SVEĐUJU STARI RAČUNI I ZAPOČNU NOVI

Modern Warfare® III slavi 20. obljetnicu Call of Duty® s jednom od najvećih kolekcija mapa za više igrača ikada sastavljenih – kako omiljenih obožavateljima tako i svih novih. Svih 16 mapa za lansiranje iz originalnog Modern Warfare® 2 (2009.) modernizirano je novim modovima i značajkama igranja i bit će dostupne pri lansiranju, dok će preko 12 potpuno novih 6v6 mapa izaći nakon izlaska.

Modern Warfare III također će biti lansiran s novim Ground War mapama koje se mogu pohvaliti inovativnim prostorima za igranje i epskim povratkom i evolucijom popularnog War mode koji je prvi put debitirao u Call of Duty®: WWII 2017. godine.

SVI NOVI ZOMBIJE OTVORENOG SVIJETA

Po prvi put, udružite se s drugim odredima kako biste preživjeli i borili se protiv ogromnih hordi nemrtvih na najvećoj Call of Duty® Zombies mapi ikada. Modern Warfare® Zombies (MWZ) priča novu priču o Treyarch Zombies s misijama, temeljnim značajkama Zombiesa i tajnama koje treba otkriti. Spremni za PvE iskustvo preživljavanja u otvorenom svijetu protiv nekih od najvećih neprijatelja u povijesti Call of Dutyja. ”

 

Dostupna PS5 nadogradnja: Nadogradite na digitalnu PS5 verziju igre bez dodatnih troškova. Za nadogradnju prihvatljivih PS4 disk kopija, igračima je potrebna PS5 konzola s disk jedinicom.

Igra uključuje:

– Cross-gen paket Call of Duty®: Modern Warfare® III
— Uključuje PS4™ i PS5™ verzije igre

 

Prednaruči sada i ostvari ekskluzivan rani pristup otvorenoj beti – prvo na PlayStation®.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke