Chernobylite – Ukraine Special

Playstation 5 GTIN: 5060522098843


29,90 

Dostupno odmah

SKU: CBYLT-US-PS5-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Chernobylite je znanstveno-fantastično iskustvo horor preživljavanja. Igra miješa slobodno istraživanje svog uznemirujućeg svijeta s nelinearnim pričama i elementima RPG-a.
Preuzet ćete ulogu Igora, fizičara i bivšeg zaposlenika elektrane u Černobilu, koji će se vratiti u Pripyat kako bi istražio tajanstveni nestanak svoje zaručnice, 30 godina ranije.
Natječite se s neprijateljskom vojnom prisutnošću i drugim progonjiteljima, suočite se s natprirodnim stvorenjima, kao i s oštrim i nepopustljivim okruženjem u svojoj potrazi za otkrivanjem istine.
Pripremite se za uzbudljivu avanturu preživljavanja, urote, užasa, ljubavi i opsesije. Hoćete li preživjeti svoje strahove?

Pridružujemo se ljudima svijeta koji su duboko ožalošćeni događajima u Ukrajini.
10% neto zarade od izdavaštva od ove kupnje bit će donirano UNICEF-u za pomoć u njihovim naporima da zaštite djecu u Ukrajini.
Ovdje saznajte više o tome kako vaša ljubazna donacija pomaže:

Donate now to protect children in Ukraine

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke