Contra: Operation Galuga

Playstation 5 GTIN: 4012927150726


34,90 

Dostupno odmah

SKU: COG-PS5-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Stigla je nova igra u legendarnoj seriji Contra! Contra: Operation Galuga temeljita je reimaginacija klasične run-‘n’-gun akcijske igre iz 80-ih, koja sadrži modernu grafiku i zvuk, nove mape, nove neprijatelje i bossove, novu mehaniku igre, ažurirani sustav oružja i eksploziv co-op borbu za do dva igrača u Story Mode ili četiri igrača u Arcade Mode!

Kada teroristička skupina Red Falcon preuzme otočje Galuga kod obale Novog Zelanda, elitni komandosi Contra Bill Rizer i Lance Bean kreću u akciju, započinjući sveopći rat u kojem sudbina čovječanstva visi o koncu!

Trčite, skačite i pucajte kroz osam razina koristeći razorni arsenal – uključujući rašireni hitac, laser i projektile za samonavođenje – sada s nadogradnjom koja se može složiti i nevjerojatnim sposobnostima preopterećenja! Intenzivna akcija je prilagodljiva s tri postavke težine plus raznim dodatnim opcijama izazova. Pravo nasljeđe Contre počinje sada!

Glavne značajke:

 • Originalna run-‘n’-gun igra se vratila, ponovno osmišljena i puna akcije više nego ikad!
 • Napadajte agresivno kroz osam eksplozivnih faza! Infiltrirajte se u džunglu, popnite se na vodopad, projurite kroz neprijateljsku bazu na letjelici i još mnogo toga!
 • Više likova koji se mogu igrati s različitim sposobnostima!
 • Epske bitke šefova koje pune zaslon!
 • Nova i obožavateljima omiljena oružja, sada s nadogradnjom koja se može složiti i nevjerojatnim sposobnostima preopterećenja!
 • Višestruke opcije težine i bogatstvo dodatnog sadržaja

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke