CrossFire Sierra Squad PSVR2

Playstation 5 GTIN: 5061005781009


34,99 

Dostupno odmah

SKU: CFSQ-PSVR2-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Uđite u svijet Crossfirea u VR i osjetite utjecaj ove arkadne pucačine!

Kad uđete u akciju, doživjet ćete visokokvalitetne likove, karte, oružje i igru ​​na koju su ljubitelji Crossfirea navikli, sada u VR. Žestoka paravojna akcija između suparničkih frakcija Black List i Global Risk u raznim unutarnjim i vanjskim okruženjima kroz 50 misija odreda (za jednog igrača ili za 2 igrača), 13 misija kampanje (za jednog igrača) i Horde Mode (do Co-op za 4 igrača) držat će vas prikovanima.

39 vrsta oružja, uključujući pištolje, puške, granate koje se mogu bacati i bacati unazad – i snajperske puške s revolucionarnom mehanikom dometa daju vam mnoštvo opcija za otpuštanje 17 vrsta neprijatelja. Očistiti neprijatelje neće biti lako. Ako trebate pomoć, zaposlite do 3 druga prijatelja i uskočite u co-op igru!

Borite se s raznim lukavim neprijateljima u nemilosrdnoj potrazi za istinom i dokažite zašto ste odabrani kao neustrašivi vođa najstrašnije specijalne jedinice koja postoji – Sierra Squad!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke