Rage 2

Playstation 4


149,00 kn (~19,80 €)

Dostupno odmah

SKU: RG2 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Kada je asteroid uništio 80 % stanovništva Zemlje, civilizacija se svela na bespuća bezakonja čijim otvorenim cestama lutaju okrutne i krvožedne bande dok tiranski “Autoritet” pokušava vladati željeznom šakom.
Vi ste Walker, posljednji rendžer bespuća i jedina prijetnja njihovoj vladavini. Uništili su vam dom i misle da ste mrtvi.
Sada imate priliku da im vratite milo za drago: izborite se za pravdu i slobodu u divljačkim okršajima vozilima i nevjerojatno napetoj borbi u prvom licu, u otvorenom svijetu prepunom suludih izazova.
Jurite po nemilosrdnom bespuću u bitci sa sadističkim bandama da biste pronašli alate i tehniku kojima ćete jednom zauvijek srušiti opresivnu vladavinu Autoriteta.

Glavne značajke:

 • Dobro došli u Shooterverse – Rage 2 kombinaciju renomea FPS igara proizvođača id Software i lutanja otvorenim svjetovima tvrtke Avalanche Studios. Uništavajte neprijatelje kolekcijom oružja koja možete nadograđivati, razornim moćima Nanotrita i značajkom “Overdrive” koja omogućuje korištenje oružja izvan uobičajenih mehaničkih ograničenja.
 • Vozila, frakcije i neprijatelji – Od ogromnih kamiona do žirokoptera, koristite niz neuništivih vozila spremnih za bespuće da biste jurili kroz opasne predjele i borili se s nemilosrdnim frakcijama – galerijom luđaka, mutanata i čudovišta – radi preuzimanja kontrole nad svim velikim teritorijima.
 • Zapanjujuća, neograničena okolina – U svojem lovu na Autoritet neograničeno putujte prostranim i raznolikim krajolikom, od gustih džungli i opasnih močvara do Suncem spaljenih pustinja. Bespuće je ogromno, ali vi imate arsenal da se borite za svaki njegov centimetar.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke