Akcija!

Catherine: Full Body

Playstation 4 GTIN: 5055277035199


11,99 

Dostupno odmah

SKU: C-FB-PS4-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Je li to noćna mora ili ostvarenje sna? Novi test morala Vincenta Brooksa uskoro će stupiti na pozornicu u Catherine: Full Body! Ovaj novi zaokret u originalnoj Catherine, zreloj romantičnoj akcijsko-avanturističkoj slagalici kreatora serije Persona, uključit će novu ljubavnu zanimljivost, “Rin”, s različitim elementima priče za lik i dodatnim sadržajem zagonetke. Vincentov ljubavni život nikad nije bio tako kompliciran i dramatičan!

Značajke:

 • A Full-Bodied Remaster: Zadivljujuća priča o nagrađivanoj Catherine iz 2011. vraća se u Catherine: Full Body – veća i bolja nego prije. Poboljšani vizualni prikazi i igrivost, potpuno nova glazba, poboljšane opcije za više igrača i još mnogo toga čeka vas u ovom primamljivom novom paketu.
 • Od ljubavnog trokuta do ljubavnog kvadrata: Istražite potpuno nove razgranate staze priča koje se usredotočuju na dolazak misteriozne osobe s amnezijom, Rin. Deseci novih scena i animiranih filmova dodani su kako bi se još dublje zaronilo u Vincentov komplicirani sadašnji život, kao i njegovu prošlost.
 • Zagonetne zagonetke – ako želite: tražite izazov? Catherine: Full Body sadrži više od 500 zagonetki, dvostruko više od izvorne igre! Dodatno, ‘Arrange Mode’ dodaje složene povezane blokove nekoć poznatim razinama, zahtijevajući nove tehnike i strategije za njihovo osvajanje.
 • Nije varanje: samo želite uživati ​​u priči? ‘Sigurni način rada’ daje igračima opciju da preskoče bilo koju zagonetku, dopuštajući vam da se opustite i uživate u Vincentovoj tragičnoj priči.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 18,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke