Akcija!

Crysis Remastered

Nintendo Switch GTIN: 0884095201005


20,99 

Dostupno odmah

SKU: CR-NSW-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Klasična pucačina iz prvog lica iz Cryteka vratila se s igranjem prepunim akcije, svijetom pješčanika i uzbudljivim epskim bitkama koje ste zavoljeli prvi put.

Ono što počinje kao jednostavna spasilačka misija postaje bojno polje novog rata dok izvanzemaljski osvajači hrle preko sjevernokorejskog lanca otoka. Naoružani moćnim nanoodijelom, igrači mogu postati nevidljivi kako bi uhodili neprijateljske patrole ili ojačati kako bi uništili vozila. Brzina, snaga, oklop i prikrivanje nanoodijela omogućuju kreativna rješenja za svaku vrstu borbe, dok ogroman arsenal modularnog oružja pruža neviđenu kontrolu nad stilom igre. U okruženju koje se stalno mijenja, prilagodite taktiku i opremu kako biste dominirali nad svojim neprijateljima, u ogromnom svijetu pješčanika.

Glavne značajke:

 • Odijelo: brzina, snaga, oklop i maska ​​vašeg Nanoodijela omogućuju kreativna rješenja za svaku vrstu borbe.
 • Prilagodi se: ​​U okruženju koje se stalno mijenja prilagodite svoju taktiku za dominaciju na bojnim poljima u rasponu od smrznute džungle do izvanzemaljskih okruženja.
 • Prilagodite: ogroman arsenal modularnog oružja pruža neviđenu kontrolu nad stilom igre, s opcijama koje variraju od eksperimentalnog do vanzemaljskog.
 • Conquer: Realna neprijateljska umjetna inteligencija zahtijeva strateški i fleksibilni stil igre, budući da novi izazovi – uključujući bojno polje s nultom brzinom – zahtijevaju od igrača da krenu u napad i budu proaktivni.
 • Istražite: Odaberite vlastiti put kroz otvoreni svijet Crysis, uništavajući prepreke, vozeći vozila i koristeći samo okruženje protiv svojih neprijatelja.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 27,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke