Dc’s Justice League: Cosmic Chaos

Nintendo Switch GTIN: 5060528038652


28,99 

Dostupno odmah

SKU: DC-JL-CC-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Ujedinite se protiv kaosa u potpuno novoj avanturi otvorenog svijeta u kojoj se Liga pravde sukobljava s g. Mxyzptlkom, moćnim šaljivdžijom iz 5. dimenzije. Odjenite se u Batmana, Wonder Woman i Supermana i suočite se s nekim od najmoćnijih Superzlikovaca u DC svemiru; uključujući Bizarra, Starroa Osvajača, Clayfacea i mnoge druge u epskoj borbi za mir u Sretnoj luci.

DC’s Justice League: Cosmic Chaos daje vam slobodu da igrate na svoj način u akcijskim misijama, iscrpljujućim borbama i odvažnim izazovima! Letite oko Happy Harbora kao Superman ili se provozajte nebom kao Wonder Woman, izbor je vaš! Koristite svakog super heroja da pomognete u rješavanju zagonetki, porazite neprijatelje i otključate cool odjeću i posebne nadogradnje. Igrajte se s prijateljima ili obitelji u Co-op Instant Action modu za 2 igrača i imajte slobodu istraživati ​​Happy Harbor, dom Lige pravde. Možete li zaustaviti kaos gospodina Mxyzptlka i donijeti mir u Sretnu luku?

Značajke:

 • Postanite heroj Happy Harbora – s elementalnim napadima koji se mogu otključati plus ikonskim pokretima i oklopom, uključujući Superman’s Heat Vision, Wonder Woman’s Truth’s Pull i Batmanove eksplozivne Batarangove.
 • Ukrcajte se na herojske sporedne misije – i potražite Happy Harbor za tragove koji vas vode do zlikovaca, nagrada i tajnih lokacija
 • Prikupite i nadogradite – s prilagođenom odjećom i artefaktima pravde, 30 snažnih predmeta za napad i obranu, uključujući luk zelene strijele i gavranov ogrtač.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke