Dead Space

Playstation 5


44,99 

Dostupno odmah

SKU: DSPC PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Znanstveno-fantastični survival horor klasik Dead Space se vraća, potpuno obnovljen iz temelja kako bi ponudio još dublje i impresivnije iskustvo. Ovaj remake donosi nevjerojatnu vizualnu vjernost, napeti atmosferski zvuk i poboljšanja igranja dok ostaje vjeran uzbudljivoj viziji izvorne igre.
Isaac Clarke je obični inženjer na misiji popravka golemog rudarskog broda, USG Ishimura, koji otkriva da je nešto užasno pošlo po zlu. Posada broda je masakrirana, a Isaacova voljena partnerica Nicole, izgubljena je negdje na brodu.
Sada sam i naoružan samo svojim inženjerskim alatima i vještinama, Isaac žuri pronaći Nicole dok se oko njega raspliće košmarna misterija onoga što se dogodilo na brodu Ishimura. Zarobljen s neprijateljskim stvorenjima zvanim Necromorphs, Isaac se suočava s borbom za preživljavanje, ne samo protiv eskalirajućih užasa broda, već i protiv vlastitog raspadajućeg razuma.

Uronite u znanstveno-fantastični horor sljedeće generacije

Znanstveno-fantastični horor klasik vraća se potpuno obnovljen iz temelja s poboljšanom vizualnom vjernošću i 3D atmosferskim zvukom. Od zastrašujuće detaljnih soba i radnih prostora pobijene posade do jezivih atmosferskih zvukova napuštenog svemirskog broda, istražit ćete zadivljujuće znanstveno-fantastično okruženje prepuno nepredvidivih i napetih trenutaka bez prekida.

Odgonetnite misteriju na brodu USG Ishimura

Ono što počinje kao rutinska misija popravka za inženjera Isaaca Clarkea i posadu USG Kelliona brzo se pretvara u bitku za preživljavanje dok se istina iza užasa na brodu počinje otkrivati. Nakon proširenog narativnog iskustva, otkrijte mračne tajne iza događaja na brodu USG Ishimura kroz posljednje zapise nesretne posade i svoje susrete s nekolicinom preostalih preživjelih.

Improvizirajte da biste preživjeli

Suočite se s noćnom morom na brodu USG Ishimura uz žanrovsku igru ​​strateškog komadanja. Prenamijenite i nadogradite Isaacove inženjerske alate kako biste kreativno porazili i raskomadali neprijatelje – ljušteći ih do mesa i kostiju.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke