Dragon’s Dogma 2 – Standard Edition

Playstation 5 GTIN: 5055060954140


62,99 

Dostupno odmah

SKU: DD2-PS5-SE-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Kreni u svoju veliku avanturu, Arisen!
Dragon’s Dogma je narativna akcijska RPG serija za jednog igrača koja izaziva igrače da odaberu vlastito iskustvo – od izgleda njihovog Arisena, njihovog poziva, njihove zabave, načina na koji pristupiti različitim situacijama i više. Sada, u ovom dugo očekivanom nastavku, čeka vas duboki, istraživi fantastični svijet Dragon’s Dogma 2.
Na vašem putovanju pridružit će vam se Pijuni, tajanstvena bića s drugog svijeta, u toliko jedinstvenoj avanturi da ćete se osjećati kao da vas prate drugi igrači dok ste u vlastitoj avanturi.
Svi ovi elementi dodatno su unaprijeđeni kroz tehnologiju fizike, umjetnu inteligenciju (AI) i najnoviju grafiku, kako bi se stvorio istinski impresivan svijet mašte u Dragon’s Dogma 2.

Akcija koja izaziva vašu kreativnost
Koristite mačeve, lukove i pjevajte magiju.
Zvanja u Dragon’s Dogma 2 daju vam mogućnost da pristupite borbi onako kako želite.

Društvo u vašem iskustvu za jednog igrača
Igrači mogu prilagoditi vlastitog glavnog pijuna, koji će uvijek pratiti vašeg Arisena, i uđite u savez s do 2 dodatna pijuna drugih igrača putem mreže.

Suočavanje s čudovištima u ovom svijetu
Izvan granica grada naići ćete na raznolika čudovišta koja obitavaju u zemljama.
Morat ćete odlučiti hoćete li se upustiti u bitke ili pronaći alternative, stoga budite svjesni rasporeda svoje grupe, terena oko vas i čudovišta s kojima se suočavate.

Stanovnici ovoga svijeta
Putnici, trgovci, vojnici i drugi ljudi obavljaju svoj svakodnevni život.
Zaokupljeni vlastitim ciljevima i motivima, svi oni pokazuju različite emocije.
Ponekad vas mogu dovesti do potrage prilazeći vam i tražeći uslugu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke