F1 23

Playstation 5 GTIN: 5030946125166


28,99 

Dostupno odmah

SKU: F1-23-PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Budite zadnji koji će kočiti u EA SPORTS F1 23, službenoj videoigri FIA Svjetskog prvenstva Formule 1 2023. Novo poglavlje u uzbudljivom modu priče “Braking Point” donosi dramu velike brzine i žestoka rivalstva. Utrkujte se na novim stazama u Las Vegasu i Kataru i zaradite nagrade i nadogradnje u F1 svijetu. Nove crvene zastavice dodaju autentični strateški element, a značajka 35% Race Distance pruža više akcije i uzbuđenja.

Vozite ažurirana 2023 automobila sa službenom postavom F1 svojih omiljenih 20 vozača i 10 timova. Stvorite svoj tim iz snova i utrkujte se za pobjedu u My Team Career Mode, natječite se na podijeljenom ekranu ili u proširenom višeplatformskom multiplayeru i budite društveniji uz nove Racenet lige.

Konnersport Butler F1 Racing Team
Priča se fokusira na Konnersport Butler F1 Racing Team – novi izmišljeni tim na gridu – i obuhvaća F1 sezone 2022. i 2023. Mlada zvijezda u usponu Aiden Jackson u sukobu je sa svojim odvažnim i arogantnim suigračem veteranom Devonom Butlerom. Kad jednoj od njihovih budućnosti prijeti osobni problem, Devonova sestra i nedavna prvakinja F2®, Callie Mayer, stupa na scenu. Kako bi oživjeli Callienu priču, narativni tim odabrao je britanskog vozača automobilističkih utrka Jamieja Chadwicka i reporterku SkySportsa F1 Natalie Pinkham. Voditelj tima Casper Akkerman mora pregovarati o timskoj i obiteljskoj dinamici, te o manipulacijama Devonova i Calliena oca (i ključnog sponzora tima, Davidoffa Butlera). Kako se vaša točka gledišta razlikuje među različitim likovima, priča napreduje putem igranja i kinematografskih rezova, a vođena je vašim odabirima.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 28,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke