Akcija!

Forgive Me Father

Playstation 4


18,74 

Dostupno odmah

SKU: FMF-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Forgive Me Father mračni je retro horor FPS smješten u svijet stripova inspiriran romanima H.P. Lovecraft. Kao jedini preostali s punim osjetilima, krećete na putovanje u potrazi za odgovorima – ali koliko možete izdržati?

Pratite svoju razinu ludila koja se dinamički mijenja tijekom igre i daje vam dodatnu snagu. Odaberite svoje aktivne vještine ovisno o svom stilu igre i koristite ih u borbi protiv vječnog zla. Istražite ovaj svijet nadahnut Lovecraftom koji je pun skrivenih i teško dostupnih područja i otkrijte cijelu priču kako biste riješili misterij ovog ludog mjesta.

Osjećaj klasičnog FPS-a iz 90-ih

Timelapse animacije, protivnici i elementi 2D u 3D okruženju; kompleti prve pomoći i životne točke, oružje koje se ne puni, pojačanja tijekom dinamične borbe s brojnim protivnicima.

Prilagođeno iskustvo borbe

Na igraču je da odluči kako će se njegova oprema razvijati i da pronađe načine da porazi horde nepredvidivih protivnika.

Dinamična razina ludila

Izravno utječe i na audio-vizualno iskustvo i na igranje.

Predstavljeno u stilu stripa

Ručno crtana grafika dizajnirana za održavanje prepoznatljivog izgleda stripa.

Raspoloženje ravno iz Lovecraftovih mračnih romana

Osjetite atmosferu jeze i užasa koju stvaraju djela H.P. Lovecraft je poznat po.

Mnogo klimaktičkih razina i raznovrstan bestijarij

Raznolik svijet u potpunosti napravljen ručno, pun zanimljivih neprijatelja, od opsjednutih stanovnika do čudovišta iz vaših najgorih noćnih mora.

Dva heroja na izbor

Doživite priču iz perspektive svećenika ili novinara.

 

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 24,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke