Akcija!

Goat Simulator 3 – Pre-Udder Edition

Playstation 5


23,99 

Dostupno odmah

SKU: GS3-PU-PS5
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Goat Simulator 3 potpuno je nova akcijska igra u trećem licu u kojoj postajete doslovna KOZA. Baš kao i prvi Goat Simulator, morat ćete se penjati, udarati glavom i lizati svoj put preko otvorene karte svijeta – ovaj put sa svim novim područjima, izazovima i događajima koje treba otkriti.

Igra će imati poznatog protagonista onima koji su upoznati s originalnim Goat Simom – Pilgor se vratio! I ovaj put dovodi svoje stado da istražuje i uništava svijet s njim. Goat Simulator 3 omogućit će vam da pozovete do tri prijatelja da zajedno istražuju, igraju mini igrice i pustoše svijet.

ISTRAŽIVANJE: divovski novi svijet Goat Simulator 3 ima mnogo toga za otkriti – skrivene tajne, misije, kolekcionarstvo i još mnogo, mnogo više! Koristite svoje četiri noge ili se zakopčajte za vožnju svog života jer sve koze mogu voziti automobile! (*Ne u stvarnom životu.)

KAOS I REAKTIVNOST: Izazovite sve vrste kaosa dok ližete, udarate glavom, rušite se i eksplodirate na svom putu po karti. Testirajte granice svjetske fizike i komunicirajte s objektima za… iznenađujuće rezultate.

JARČEVI: Igraš kozu! Pilgor, točnije. No, također ćete imati priliku nositi kožu mnogih drugih ‘koza’. Visoke koze, ukusne koze – sve koze kakve očekujete i više od toga.

IGRAČ ZA VIŠE IGRAČA: i vaši prijatelji igraju kao koze! Goat Simulator 3 ima suradnju za 4 igrača, lokalno ili online. Moći ćete putovati kroz otvoreni svijet zajedno, izazivati ​​mnogo nestašluka i sudjelovati u 7 zabavnih mini-igara za više igrača.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 29,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke