Killzone Shadow Fall

Playstation 4


19,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: KZ SF PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Killzone: Shadow Fall je zadnji nastavak iznimno uspješnog Killzone serijala, razvijen isključivo za PlayStation 4 sustav, od strane studia Guerrilla Games.
Trideset godina nakon događaja u Killzone 3, svijet je znatno drugačije mjesto s dvije suparničke frakcije, Helghast i Vektans, živući rame uz rame u futurističkom gradu podijeljenom s ogromnim zidom. Dok Helghasti žive u slamovima, grebući kako bi preživjeli u svom novom domu, The Vektans žive u raskoši ignorirajući siromaštvo njihovih neželjenih susjeda. Mir između ove dvije frakcije visi o niti, gdje bi najmanji incident mogao ponovno pokrenuti rat. Usred svih napetosti stoji Shadow Marshal, najbolji od najboljih, sa jednim zadatkom koji stoji iznad svega: očuvanje mira, bez obzira na cijenu. Kao Shadow Marshal Lucas Kellan, vi ste se zakleli braniti svoju ljudsku braću; ali kad vas misija suoči licem u lice sa tajanstvenom i smrtonosnom Helghast vojnikinjom po imenu Echo, otkrit ćete novu stranu ovog drevnog sukoba, ali i samog sebe.
Borite se kako bi razumjeli istinu u intenzivnoj, imersivnoj borbi Killzone Shadow fall-a ekskluzivno na PS4 sustavu. Kad se granice između dobra i zla počnu raspadati, biti ćete prisiljeni odlučiti kakv junak zaista želite biti.

Glavne značajke:

 • Nova vrsta junaka za novu viziju Killzone-a – Igrajte kao Shadow Marshal Lucas Kellan, podjednako elitni vojnik i majstor špijuna. Predstavljajući najboljeg od ISA i povjerenog stabiliziranju stalno pogoršavajućeg Hladnog rata, vaši izbori će odrediti sudbinu svijeta.
 • Filmska pucačina za aktualnu generaciju igara – S okruženjem koje oduzima dah, futuristički postavljenim elementima igre i pametnim neprijateljskim AI – Killzone: Shadow Fall je pravi prikaz neobuzdane moći PS4 sustava. Novi DualShock 4 bežični kontroler sa profinjenim analognim palicama i poboljšanim okidačima unaprijeđuje ovo pucačko iskutvo.
 • Koristite ekspanzivan arsenal futurističkih oružja i naprava – Kao elitni operativac u ISA, imate veliki izbor višenamjenskih oružja i tehnologija na raspolaganju. No ono što se ističe je OWL – svestran, upravljiv borbeni dron koji djeluje kao vaš produžetak, dramatično povećavajući vaše sposobnosti te nudeći niz novih taktičkih opcija.
 • Napet i realan znanstveno fantastični Hladni rat – U podijeljenom gradu, u kojem su ogorčeni neprijatelji prisiljeni živjeti zajedno, stalne nesuglasice prijete započinjanju sveopćeg rata

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke