Akcija!

Life Is Strange: Double Exposure

Nintendo Switch GTIN: 5021290099241


54,99 

Datum izlaska: 31.12.2024.

SKU: LIS-DE-NSW-SD
Promotivna ponuda traje do: 30.12.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Max Caulfield, in-residence-fotograf na prestižnom sveučilištu Caledon, otkriva svoju najnoviju blisku prijateljicu Safi mrtvu u snijegu. Ubojstvo. Kako bi je spasila, Max pokušava vratiti vrijeme unatrag – moć koju nije koristila godinama… umjesto toga, Max otvara put prema paralelnom vremenskom toku gdje je Safi još uvijek živa, ali i dalje u opasnosti! Max shvaća da će ubojica uskoro ponovno udariti – u obje verzije stvarnosti. Sa svojom novom moći da se prebacuje između dva vremenska toka – može li Max riješiti i spriječiti isto ubojstvo?

OBIČNA DJEVOJKA, IZVANREDNA MOĆ
Max je uvučena u uzbudljiv nadnaravni misterij ubojstva – opasniji nego ikad prije!

PRELAZITE DVA VREMENSKA TOKA
Stvarajte saveznike i pratite osumnjičene kroz dvije verzije stvarnosti, oblikujući oba vremenska toka kroz nezaboravne izbore.

UTRKA PROTIV VREMENA
Neumoriv detektiv ima Max u svom vidu, a ubojica Safi sve je bliže svakim otkrivenim tragom. Može li Max preživjeti dovoljno dugo – da učini nemoguće?

ODLUČITE O SUDBINI CALEDONA
Istražite dvije verzije živopisnog zimskog kampusa, svaka prepuna tragova, tajni i teških odluka.

EKSKLUZIVNA GLAZBA
Bogata originalna glazba, nove pjesme i uzbudljive licencirane skladbe!

DVA VREMENSKA TOKA. JEDNA NEMOGUĆA MISTERIJA.
Kada Max Caulfield pronađe svoju prijateljicu Safi mrtvu u snijegu, ona otvara put prema paralelnom vremenskom toku. Ovdje, Safi je još uvijek živa – ali i dalje u opasnosti! Sa svojom novom moći da se prebacuje između dva vremenska toka – može li Max riješiti i spriječiti isto ubojstvo?

Točan datum izlaska još nije poznat, ali igra se očekuje u 2024. godini.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke