Metroid Dread

Nintendo Switch


56,50 

Dostupno odmah

SKU: MetroidD NSwitch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Pridružite se intergalaktičkom lovcu na glave Samusu Aran u njezinoj prvoj novoj 2D Metroid™ priči nakon 19 godina.
Samusova priča nastavlja se nakon događaja iz igre Metroid™ Fusion kada se spušta na planet ZDR kako bi istražila misteriozni prijenos poslan Galaktičkoj federaciji. Daleki planet preplavili su opaki vanzemaljski oblici života i hladne mehaničke prijetnje. Samus je spretnija i sposobnija no ikad prije, ali može li prevladati neljudsku prijetnju koja vreba u dubinama ZDR-a?

Suočite se s nepopustljivim E.M.M.I. robotima Jednom istraživački strojevi za vađenje DNA, impozantni E.M.M.I. sada love Samus. Napetost raste dok izbjegavate ove E.M.M.I. te izmičete okrutnoj smrti i pronalazite način da ih eliminirate. Otkrijte što je ta robotska čuda pretvorila u pošast ZDR-a i pobjegnite sa svojim životom.

Osjetite kako snaga Samusa raste dok stječete sposobnosti i manevre – Steknite nove i poznate sposobnosti dok prelazite mnoga okruženja ovog opasnog svijeta. Akrobatski se krećite preko prepreka, klizite kroz uske prostore, suprotstavljajte se neprijateljima i borite se kroz planet. Vratite se na područja i upotrijebite svoje nove sposobnosti da biste pronašli nadogradnje, alternativne putove i put naprijed. Istražite rasprostranjenu ampu, izbjegavajte i uništavajte E.M.M.I. robote i prevladajte strah koji muči ZDR.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke