Lost Judgment

Playstation 4 GTIN: 5055277044351


29,99 

Dostupno odmah

SKU: LJ-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Prosinac 2021., tokijski okružni sud. Akihiro Ehara optužen je za napastovanje žene u prepunom vlaku. Videosnimka njegova pokušaja bijega s mjesta događaja i naknadnog privođenja koju je snimio slučajni prolaznik vrti se na svim vijestima, a uznemirena javnost zahtijeva maksimalnu kaznu.

„Prije tri dana u napuštenoj zgradi u Yokohami pronađeno je mrtvo tijelo. Jeste li već identificirali tijelo?“, reče u sudnici kojom vlada zbunjenost.

Njegova odvjetnica, Saori Shirosaki, smatra da su zanemareni ključni detalji slučaja jer Ehari nije ni suđeno za ubojstvo. Obratila se detektivu Takayukiju Yagamiju kako bi on dodatno istražio slučaj.

Kako je Ehara mogao počiniti dva zločina u isto vrijeme? Je li seksualno zlostavljanje bilo samo način prikrivanja prave istine? Je li Ehara izigrao cijeli pravosudni sustav? Dok se pojavljuju nove žrtve, a istraga produbljuje, Yagami se suočava s pitanjem: treba li braniti zakon ili istjerati pravdu?

Nakon samo jednog posrtaja možeš postati čudovište…

GLAVNE ZNAČAJKE:

 • Zakon i bezakonje – Igra Lost Judgment igrače ponovno „stavlja u tenisice“ Takayukija Yagamija, odvjetnika koji je postao ulični detektiv. Yagami se sa svojim partnerom, bivšim jakuzom Masaharuom Kaitom, bori protiv kriminala te treba istražiti slučaj naizgled savršenog zločina u kojemu glavni osumnjičeni ima neupitan alibi. Iza priče o osveti otkriva se zamršena mreža zavjere koja uključuje nekoliko neočekivanih frakcija koje iskorištavaju propali pravni sustav. No, dok se žrtve gomilaju, a istina polako otkriva, Yagami mora birati između obrane zakona ili istjerivanja pravde.
 • Slobodna borba – Yagamijevo poznavanje različitih borilačkih vještina omogućuje mu vješto svladavanje bilo koje situacije, od grupnih zasjeda do pojedinačnih napada. Harness Crane, Tiger i nova poza Snake čine njegov graciozan stil koji mu omogućuje da se obrani od udaraca protivnika i uzvrati udarac, koristeći njihovu energiju protiv njih.
 • Istraga – Yagamijevi detektivski trikovi sve su brojniji s novim spravicama, mogućnošću nevidljivog praćenja osumnjičenih i lukavim metodama infiltracije. Prevrni svaki kamen u potrazi za istinom.
 • Nema ljepšeg mjesta – Uživi se u užurbane centre Tokija i Yokohame svojim tempom u autentičnom okruženju koje može pružiti samo RGG Studio. Igraj u klubu SEGA, pronađi svoje sljedeće omiljeno mjesto za druženje, preuzmi lokalne slučajeve, ali i mnoge druge.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke