Akcija!

Mr. Run & Jump Kombinera Adrenaline

Playstation 5 GTIN: 5060997482895


27,99 

Dostupno odmah

SKU: MrRun_PS5_CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Dva retro puzzle-platformera od Atarija u jednom Adrenaline Packu! Uključuje prvi iz serije prilagođenih Atari brendiranih naljepnica i razglednica iz igre.

Mr. Run & Jump
U ovom električnom 2D platformeru, pomozite Mr. Runu i Jumpu da poraze zastrašujuću Prazninu prikupljanjem svih Power Gems iz Carstava Boja! Zajedno sa svojim vjernim psom Leapom, duo mora krenuti kroz zadivljujući i opasan svijet, izbjegavajući bezbrojne neprijatelje i savladavajući stotine teških platformerskih izazova kako bi spasili dan!

Kombinera
Djelomično platformer, djelomično mozgalica – Kombinera zadatak je igračima da kontroliraju više sfera i usmjere ih kroz sve složenije labirinte platformi i prolaza u nastojanju da pobjegnu – ali postoji kvaka! Svaka naredba utječe na svaku od vaših obojenih sfera. Svaka od preko 300 razina zahtijeva pametno korištenje okoline kako bi se uspješno savladale smrtonosne zamke koje vas čekaju.

Značajke:

 • 2 karakteristične igre s prekrasno ilustriranim vizualnim estetikama koje pršte živopisnim i pristupačnim grafikama
 • Raznovrsni zagonetke i platformerske avanture.
 • Izazovne razine, kolekcionarski predmeti i dodatni načini igre.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 34,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke