Paperman: Adventure Delivered

Playstation 5 GTIN: 8720618957450


19,99 

Dostupno odmah

SKU: P:AD-PS5-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

ZLATNA PROSLAVA
Papermanova pošta uspjela je obaviti milijun dostava. Kako bi proslavili ovo posebno postignuće, pošta je odlučila poslati posebna zlatna pisma svojim najvjernijim korisnicima.

Jedne noći, dok je zmaj gledao televiziju, ugledao je vijesti o zlatnim pismima. Pohlepan kakav jest, zmaj koristi svoju drevnu magiju da napadne poštu i ukrade svu poštu, uključujući zlatna pisma, kako bi ih dodao svojoj već golemom brdu zlata. Paperman i njegov tim učinit će sve što je u njihovoj moći kako bi povratili poštu i dostavili je!

UPOZNAJTE SVOJ TIM
Igrajte kao svaki od četiri jedinstvena poštara i mijenjajte likove kako biste otključali njihove jedinstvene sposobnosti. Paperman, naš glavni junak, baca pisma kao projektile i može se teleportirati na kratke udaljenosti. Express je najbrži lik i brine se za najhitnije dostave. Scrolly glatko klizi zrakom sa svojim pouzdanim perom i može dosegnuti najviše platforme. Posljednji član tima je Carl, najjača kutija među njima, koji dostavlja najteže pakete s velikom pažnjom!

SVJETSKA DOSTAVA
Pronađite izgubljena pisma u tri potpuno različita svijeta. Vaše prvo odredište odvest će vas na tropski otok pun statua, gdje ćete otkriti zašto se zove Otok s Mnogim Licima. Zatim, putujte u pustinju i istražujte piramide u Dolini Pijeska. Treći svijet, Winding Peak, zaista će staviti sve vaše vještine na kušnju. Ovdje ćete naići na mnoge parkour platforme koje će zahtijevati pravog lika kako biste dosegli odredište.

PRONAĐITE IZGUBLJENU POŠTU
Istražite svaki svijet i pokušajte pronaći zlatna pisma. Neke lokacije će biti nedostupne određenim likovima i zahtijevat će drugačiji skup vještina kako biste pronašli sve tajne!

Svaki svijet ima opcionalna pisma koja možete pronaći i čak jedinstvene predmete za svakog lika! U pravoj avanturi skupljanja, morat ćete istražiti svaki kutak svijeta kako biste pronašli sve kolekcionarske predmete!

DODATNO OSOBLJE
Pohlepan zmaj dobiva pomoć od svojih sluga, a vi možete dobiti pomoć od svojih prijatelja! Igrajte s do 4 igrača u lokalnom multiplayeru podijeljenog ekrana i pomažite jedni drugima u ovoj kooperativnoj avanturi!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke