Akcija!

Quantum Error

Playstation 5


47,99 

Dostupno odmah

SKU: QUANTUM-PS5-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Kada Monad Quantum Research Facility – 30 milja od obale CA – napadne nepoznati entitet, zahvati kompleks plamenom i stavi ga pod potpuno zaključavanje, poziv u pomoć šalje se za uzajamnu pomoć Garboa vatrogasnoj službi u San Franciscu, CA. Vatrogasni zapovjednik Sturgis odgovara na poziv i šalje vas – kapetana Jacoba Thomasa – vašeg partnera Shanea Costu i posadu helikopterom u postrojenje Monad. Vaša misija je jednostavna: spasiti što više života iz gorućeg kompleksa i izaći van. Međutim, ono što počinje kao misija spašavanja brzo padne u mrak, kada stignete i otkrijete da stvari nisu onakve kakvima se čine.
 • Uronite u kinematografsku priču i besprijekorno igranje dok se susrećete s punom postavom intrigantnih likova koji vas tjeraju da preispitujete svačije motive do posljednjeg trenutka.
 • Doživite zadivljujuću grafiku i dramatično osvjetljenje koristeći Global Illumination u Unreal Engine 5 popraćeno provokativnim zvučnim zapisom u 3D zvuku gdje ćete osjetiti užas ovog kozmičkog putovanja!
 • Neometano se prebacujte između prvog i trećeg lica gaseći plamen bukteće vatre dok se probijate kroz zadimljeni objekt kako biste spasili ljude. Vatrogasni alati poput ralja života mogu postati ralje smrti dok siječete neprijatelje!
 • Napredujte od vatrogasne bunkerske opreme do svemirskog odijela s mlaznim naprtnjačem dok putujete od objekta do planeta, boreći se s raznim zemaljskim i vanzemaljskim neprijateljima do epskih bitaka s šefovima, dok rukujete golemim nizom visokotehnološkog oružja koje se može nadograditi.
 • Značajke PS5 u igri: Haptic Feedback, Adaptive Triggers, Controller Microphone, SSD, 3D Audio
-1-
-2-
-3-
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 51,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke