Recompile Limited Edition

Playstation 5


14,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: RECOMPILE-PS5-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Ograničeno izdanje sadrži Steelbook

Doživite atmosferičnu Metroidvania hakersku avanturu u kojoj preuzimate kontrolu nad poluautonomnim programom koji se bori protiv brisanja. Recompile sadrži intenzivnu borbu, čvrstu 3D platformu, super moćne sposobnosti i mehaniku hakiranja temeljenu na logici.

 • ISTRAŽITE – Zaronite u ruševine glavnog računala i otkrijte niz mogućnosti prelaženja. Otkrijte više završetaka i mnoge tajne ispod drevnog digitalnog krajolika i pripremite se za rekonfiguraciju cijelog sustava;
 • BORBA – Stanovnici glavnog računala su čudni i raznoliki, a mnogi su inherentno neprijateljski nastrojeni. Puni arsenal snažnog oružja i sposobnosti dostupan je da vam pomogne preživjeti – obranite se i uništite;
 • HAKIRAJTE – polja sile, dizala pa čak i neprijateljske spawning sustave koji se pokreću zamršenim sklopovima logičkih vrata. Ništa nije hardkodirano, sve je sustavno i sve se može u potpunosti iskoristiti – čak i same stanovnike;
 • PROBUDI SE – Priča istražuje sve, od osjećaja stroja do prirode izbora, život i smrt, kaos i determinizam, osjećaj i razum. Inteligencija postoji u mnogim oblicima. U ovom umirućem svijetu, čovjek mora istražiti sve mogućnosti.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke