Scars Above

Playstation 5 GTIN: 4020628618452


29,99 

Dostupno odmah

SKU: SA-PS5-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Scars Above je izazovna znanstveno-fantastična akcijsko-pustolovna pucačina iz trećeg lica koja kombinira osjećaj zadovoljstva zbog prevladavanja poteškoća s privlačnom i složenom pričom, smještena u tajanstveni vanzemaljski svijet koji treba istražiti.

Neke stvari nisu trebale biti otkrivene…

Kolosalna i zagonetna vanzemaljska struktura pojavljuje se u Zemljinoj orbiti i šokira cijeli svijet; čovječanstvo je naziva ‘Metahedron’. Tim za procjenu i odgovor na kontakt sa svjesnim bićima (SCAR) – sastavljen od znanstvenika i inženjera – šalje se kako bi istražio.

Stvari ne idu po planu i Metahedron povlači tim kroz svemir na tajanstveni egzoplanet. Igrate ulogu dr. Kate Ward – člana SCAR tima – koja se budi omamljena i sama u čudnom, neprijateljskom okruženju. Odlučna da preživi, krećete u potragu za svojom ekipom i razotkrivanjem misterija onoga što se dogodilo.

PREŽIVITE UNATOČ SVEMU
Kate je astronautkinja i znanstvenica – ne vojnikinja – ali je snalažljiva i odlučna učiniti sve da preživi. Koristite kombinaciju oružja za daljinsku borbu, uređaja, potrepština i napada iz blizine. Morate upravljati izdržljivošću dok trčite, izmičete se, iskorištavate slabe točke neprijatelja i otkrivate učinkovite taktike za njihovo poražavanje. Kombinirajte različite elementarne napade kako biste pobijedili i probili se kroz inače nepremostive prepreke. Izrađujte različite predmete i sprave koje će vam pomoći protiv brojnih prijetnji na ovom egzoplanetu.

ISTRAŽITE TAJANSTVENI EGZOPLANET
Uronite u pažljivo osmišljenu avanturu, inspiriranu znanstveno-fantastičnim klasicima. Istražujte vanzemaljski svijet pun brojnih prijetnji, prekrasnih krajolika i ruševina koje nagovještavaju drevnu – ali naprednu – civilizaciju koja je nekako nestala. Putujte kroz različite biome, poput močvarnih područja, ledenih pustinja, podzemnih špilja i vanzemaljskih postrojenja – svaki sa svojim skupom izazova, neprijatelja, tajni i okolišnih opasnosti.

UPUSTITE SE U ISTRAŽIVAČKO PUTOVANJE
Kate je znanstvenica u duši i koristit ćete njezinu znanstvenu stručnost za prikupljanje informacija iz okoline skeniranjem artefakata, materijala i stvorenja kako biste saznali njihove karakteristike, svojstva i slabosti. Dok istražujete okolinu, provodit ćete analize i stjecati znanje koje će vam omogućiti izradu novih naprava, oružja i otključavanje sposobnosti u stablima Xenobiologije i Inženjeringa.

UZBUDLJIVE BORBE S GAZDAMA
Užasni neprijateljski dizajni – s raznolikim strategijama i taktikama – držat će susrete svježima, tjerajući vas da pronalazite kreativne načine za njihovo poražavanje.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke