Akcija!

Star Wars Outlaws Gold Edition

Playstation 5 GTIN: 3307216284574


102,99 

Datum izlaska: 27.8.2024.

SKU: SWOUTLAWSGE_PS5_CD
Promotivna ponuda traje do: 26.8.2024.

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

OTKRIJTE GALAKSIJU MOGUĆNOSTI Istražite različite lokacije s užurbanim gradovima i kantinama. Utrkujte se prostranim krajolicima na svom speederu. Svaka lokacija donosi nove avanture, jedinstvene izazove i primamljive nagrade ako ste spremni preuzeti rizik.

DOŽIVITE IZVORNU PRIČU ODMETNIKA Živite životom odmetnika s visokim ulozima. Okrenite bilo koju situaciju u svoju korist s Nixom uz sebe: borite se sa svojim blasterom, svladajte neprijatelje potajno šuljanjem i gadgetima ili pronađite prave trenutke da odvratite neprijatelje i steknete prednost.

KRENITE U MISIJE VISOKIH ULOGA Prihvatite visokorizične misije s visokom nagradom kriminalnih sindikata galaksije. Ukradi vrijednu robu, infiltriraj se na tajne lokacije i nadmudri neprijatelje kao jedan od najtraženijih u galaksiji. Svaki izbor koji napravite utječe na vašu reputaciju koja se stalno mijenja.

USKOČITE NA PILOTSKO MJESTO Upravljajte svojim brodom, Trailblazerom, dok sudjelujete u uzbudljivim zračnim borbama s Imperijem i drugim neprijateljima. Pronađite prave prilike za lov, izbjegavanje i napad kako biste stekli prednost.

 

BONUS PREDNARUDŽBE* Prednaručite igru kako biste dobili Kessel Runner bonus paket koji uključuje kozmetički skin za svemirski brod Trailblazer i  Speeder.

SADRŽAJ GOLD IZDANJA* Igrajte do tri dana ranije uz GOLD izdanje, koje uključuje osnovnu igru i season pass.**

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke