The Ascent

Playstation 5 GTIN: 5060760886684


18,99 

Dostupno odmah

SKU: TA-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

The Ascent je solo i co-op RPG akcijska pucačina, smještena u Velesu, prepunom cyberpunk svijetu.

Dobrodošli u arkologiju The Ascent Group, samostalnu korporativnu metropolu, koja se proteže visoko u nebo i ispunjena stvorenjima iz cijele galaksije. Igrate kao radnik, porobljen od strane tvrtke koja posjeduje vas i sve ostale u vašem okrugu. Obavljate stvari, bez obzira na to kakav mučki zadatak dobijete. Jednog dana, dok ste poslani na rutinski zadatak da iskoristite svoje vještine s cyberdeckom, iznenada ste uhvaćeni u vrtlog katastrofalnih događaja.

Ascent Group, najveća megakorporacija na planetu, gasi se iz nepoznatih razloga, uzrokujući da automatizirani sigurnosni sustavi padnu u kvar. Opstanak vašeg okruga je ugrožen: suparničke korporacije pokušavaju prisiliti prisvajanje, a zločinački sindikati žele potaknuti svoju trgovinu na crnom tržištu. Morate uzeti oružje kako biste ih spriječili da preuzmu kontrolu i krenuti u novu misiju kako biste saznali što je sve počelo.

Istražite svijet Velesa, sami ili s najviše tri prijatelja, kako biste saznali što se dogodilo. Vaš uspon kroz arkologiju odvest će vas putem najimpresivnijih neprijatelja, ali i neočekivanih saveza. U potpunosti prilagodite izgled, vještine i sposobnosti svog lika kako bi odgovarali vašem stilu igre i pljačkajte razna oružja i opremu dok jačate.

Karakteristike:

 • SOLO ILI CO-OP: Igrajte cijelu igru ​​sami ili surađujte s do tri prijatelja u lokalnoj ili online zadruzi.
 • EKSPLOZIVNI STRIJELAC: Ciljajte nisko ili visoko, promijenite oružje i opremite smrtonosne naprave, pronađite zaklon i koristite razorna okruženja u svoju korist i nastavite prilagođavati svoju taktiku dok se suočavate s novim neprijateljima.
 • RPG ELEMENTI: Prilagodite svoj lik cyberwareom koji odgovara vašem stilu igre. Dodijelite nove bodove vještina dok prelazite na višu razinu i isprobajte različita poboljšanja kako biste uništili svoje neprijatelje na nove kreativne načine.
 • VIBRANTAN CYBERPUNK SVIJET: Upoznajte nove saveznike i neprijatelje i pronađite plijen dok istražujete prepuni svijet The Ascenta i njegovog širokog spektra okruga, od dubokih slamova do viših luksuznih sfera.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke