The Lord Of The Rings: Return To Moria

Playstation 5


28,99 

Dostupno odmah

SKU: TLOTR-RM-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Dobro došli u The Lord Of The Rings: Return To Moria, jedinu videoigru za preživljavanje koja se odvija u Četvrtom dobu Međuzemlja, kultnom fantastičnom svijetu koji je stvorio J.R.R. Tolkiena. Pozvani u Maglene planine od strane Lorda Gimlija Lockbearera, igrači preuzimaju kontrolu nad četom Patuljaka koji imaju zadatak povratiti izgubljeni plijen iz domovine Patuljaka Morije—poznate kao Khazad-dum ili Dwarrowdelf—u dubinama ispod njihovih nogu. Njihova će potraga zahtijevati hrabrost, kopanje duboko u rudnike Morije kako bi povratili njihovo blago.

Smještena u proceduralno generiranom kraljevstvu Patuljaka Moria, nijedna avantura neće biti ista, a svaku ekspediciju možete proći samostalno ili putem interneta sa suputnicima. Igrači mogu rudariti kako bi izradili veću opremu i resurse, ali pazite da rudarenje stvara buku, a buka stvorena u tihim dubinama prijeti probuditi opasnosti ispod: gdje je zveket, tu je i borba. Iskopajte misterije triju legendarnih planina, izvucite plemenite metale, stružite kako biste preživjeli i borite se s neizrecivim silama kako biste saznali tajnu Sjene koja vreba iznutra.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 39,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke