The Talos Principle 2 – Devolver Deluxe

Playstation 5 GTIN: 5056635606228


35,99 

Dostupno odmah

SKU: TP2-DE-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Rođeni u novom svijetu u kojem je biološko čovječanstvo izumrlo, ali ljudska kultura i dalje živi u gradu robota, nađete se uvučeni u uzbudljivu avanturu koja uključuje misterioznu megastrukturu koja skriva goleme moći.

Što više otkrivate, to ćete se više suočavati s pitanjima o prirodi kozmosa i svrsi civilizacije. Prekršeno obećanje o boljem sutra, strah od ponavljanja pogrešaka čovječanstva, vjera u razum ili potpuno odricanje od čovječanstva – izbori koje napravite i strane koje zauzmete odredit će tijek događaja.

Talos Principle II Devolver Deluxe uključuje:

 • Bazna igra
 • 220 stranica Artbook

Nova generacija zagonetki – riješite široku lepezu zagonetki s različitim razinama težine, uključujući pametne metazagonetke i vrlo izazovne zlatne zagonetke. Završite igru ​​bez rješavanja svake zagonetke ili slijedite nagrade potpunog majstorstva. Razne nove sposobnosti, poput gravitacijske manipulacije i prijenosa uma, pridružuju se utvrđenoj mehanici izvornog Talosovog principa, stvarajući svježe, ali poznato iskustvo.

Filozofska odiseja – Napravite sljedeći korak naprijed u priči o Načelu Talosa u interaktivnoj priči vođenoj likovima koja potiče na razmišljanje i s više završetaka koje su napisali pisci povratnici Jonas Kyratzes (The Eternal Cylinder, Clash: Artifacts of Chaos) i Tom Jubert (The Swapper, Subnautica), pridružila im se Verena Kyratzes (The Hand of Merlin, Serious Sam 4).

Vrli novi svijet – Istražite više od desetak potpuno novih okruženja, od grada na rubu promjene paradigme do raznolikih krajolika tajanstvenog otoka koji drži ključeve budućnosti. Odmorite se od rješavanja zagonetki i otkrijte davno zakopane tajne i nizove zaboravljene povijesti.

Melodije stvaranja – Uronite u bogati, gorko-slatki svijet The Talos Principle uz zadivljujući soundtrack majstora skladanja Damjana Mravunca (Serious Sam, The Talos Principle), uz gostovanje Chrisa Christodouloua (Risk of Rain 1 i 2).

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 34,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke