Thymesia

Playstation 5 GTIN: 5056208814340


29,99 

Dostupno odmah

SKU: TH-PS5-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Nekada uspješno Kraljevstvo Hermes palo je u doba katastrofe.

Alkemija, koja se smatrala rješenjem za sve tegobe kraljevstva, postala je široko rasprostranjena praksa diljem zemlje. Stanovnici su je prihvatili u svoje domove, koristeći je za poboljšanje i liječenje prema vlastitim potrebama. Kada je cijena alkemije postala previsoka, pokušaji da se zaustavi njezina upotreba bili su jednako neuspješni kao i prethodni, s katastrofalnim posljedicama osjetnima diljem kraljevstva. U roku od nekoliko dana, kraljevstvo je palo u kaos, a zaražena čudovišta su lutala krvavim ulicama, dok je sva nada u lijek bila izgubljena.

Corvus je posljednja nada kraljevstva, sudbina Hermesa leži u njegovim pernatim rukama. Istina je zakopana duboko u sjećanjima koja je Corvus ostavio razbacana diljem okrutnog svijeta, i samo prikupljanjem tih izgubljenih sjećanja kraljevstvo može biti spašeno. Ali svaki put kada se vrati u prošlost, pokušavajući sastaviti istinu, pronalazi samo još više tajni.

Ključne značajke

 • Iskoristite kugu: Oduzmite oružje kuge od groznih šefova i moćnih neprijatelja, koristeći ih kao smrtonosno oružje. Davanje neprijateljima da okus vlastitog lijeka bit će jedini način da preživite užase koji vrebaju u sjenama nekada uspješnog kraljevstva.
 • Prigrlite Gavrana: Pretvorite se u svoj oblik gavrana tijekom borbe, bacajte pera poput bodeža kako biste prekinuli napade neprijatelja i izvodili egzekucije brzinom grabljivice.
 • Borite se na svoj način: Nadogradite i modificirajte Corvusove osnovne pokrete i oružje kuge, izgradite vlastiti stil igre i pripremite se za izazove koji vas očekuju na jedinstven način.
 • Nemilosrdni neprijatelji: Korumpirani kugom i mutirani u čudovišta, neprijatelji su izopačeni i iznimno neprijateljski raspoloženi, izazivajući vašu sposobnost na svakom koraku.
 • Razbijena sjećanja: Složite Corvusovu prošlost dok se vraćate u njegova sjećanja, pokušavajući otkriti istinu skrivenu u prošlosti.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke