Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Nintendo Switch


59,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: XENOBDEF-NSW-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Pridružite se borbi između čovjeka i stroja u konačnom izdanju ovog hvaljenog RPG-a!

Otkrijte porijeklo Shulka dok se on i njegovi prijatelji sukobljavaju s naizgled nezaustavljivom mehaničkom prijetnjom. Zamahujte oštricom koja gleda u budućnost, radite lančane napade i pažljivo pozicionirajte članove svoje grupe u strateškoj borbi u stvarnom vremenu dok putujete ogromnim svijetom.

Tijekom napada mehaničkih neprijatelja poznatih kao Mechon, Shulk otkriva da može iskoristiti punu snagu misteriozne oštrice poznate kao Monado. S moćnim Monadom u ruci, Shulk kreće poraziti Mechone jednom zauvijek.

Osim Mechona, naići ćete na divlje životinje koje variraju od poslušnih do smrtonosnih. Pazite na ono što privlači pozornost čudovišta kako biste izbjegli neželjeni sukob…ili se okušajte u rušenju ultra-moćnog jedinstvenog čudovišta.

Osnažite svoju družinu dok napredujete kroz avanturu odabirom opreme, poboljšavanjem vještina oružja i korištenjem dragulja koji donose dobrobiti. Stavite svoje pouzdane suputnike na posao popunjavanjem posebnog mjerača kako biste pokrenuli lančani napad i napadali neprijatelje u brzom slijedu!

Xenoblade Chronicles™ Definitive Edition 7

Xenoblade Chronicles™ Definitive Edition 6

Xenoblade Chronicles™ Definitive Edition 5

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke