Crash Team Racing Nitro-Fueled je u prodaji!

Crash Bandicoot jedan je od najomiljenijih likova iz videoigara svih vremena. Brojne generacije odrasle su uz simpatičnog tobolčara, a koliko je popularan i danas, potvrdila je kolekcija remastera prve tri igre za aktualne konzole Crash Bandicoot N. Sane Trilogy koja je od lipnja 2017. do danas prodana u više od 10 milijuna primjeraka. A sada također na aktualnim konzolama možemo zaigrati i remake hita iz 1999. – Crash Team Racing!
Za one koji nisu prednaručili (i ostvarili pravo na razne bonuse, gratis CTR naočale i povoljniju cijenu), Crash Team Racing Nitro-Fueled je u redovnoj prodaji od danas (petak, 21. lipnja) i dostupan je za PlayStation 4 (Standard i Nitros Oxide Edition) i Nintendo Switch.

O čemu se tu radi?

Radi se o trkaćoj igri u kojoj se u go-kartovima natječemo upravljajući poznatim likovima iz franšize Crash Bandicoot. U remakeu se susrećemo i sa sadržajem iz igara Crash Nitro Kart, Vicarious Visions i Crash Tag Team Racing. Kao i većinu igara istog žanra, najzabavnije ju je igrati u društvu, odnosno lokalnom ali i online multiplayeru.
Upravo je to jedna od najvećih čari Crash Team Racinga. Za igranje nije potrebno baš nikakvo predznanje, a zabava s društvom je zajamčena. Čak i oni manje kompetitivni pretvaraju su u prave natjecatelje kada je u pitanju Crash Team Racing. Sudeći prema sjajnim rezultatima kolekcije Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, nema sumnje da će i Crash Team Racing Nitro-Fueled ponoviti taj uspjeh.

Ako još nisi, svoj primjerak Crash team Racinga ili Crash Badicoot N.Sane Trilogyja naruči OVDJE!