FIFA 22 donosi službeno licencirani splitski Hajduk!

S Poljuda je stigla sjajna vijest za sve navijače Hajduka i ljubitelje videoigara! Hajduk će se naći među službeno licenciranim klubovima u novom izdanju FIFA-e, jedne od najpopularnijih nogometnih simulacija na svijetu.
Službenim ulaskom u igru FIFA 22 Hajduk učvršćuje svoj položaj u globalnom nogometu i potvrđuje kako prati svjetske trendove i praksu najvećih svjetskih klubova, piše hajduk.hr.
Sa 17 tisuća igrača u više od 700 timova, na više od 90 stadiona u više od 30 liga, FIFA 22 donosi autentičnost bez premca i najopsežnije interaktivno nogometno iskustvo. FIFA 22 jedino je mjesto na kojem možete igrati u kultnim natjecanjima kao što su UEFA Liga prvaka, UEFA Europa League, potpuno nova UEFA Europa Conference League, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores i CONMEBOL Sudamericana.
Unaprijeđena revolucionarnom HyperMotion tehnologijom, odnosno integracijom naprednog snimanja pokreta 22 profesionalna nogometaša u natjecateljskoj utakmici (11 protiv 11) i strojnog učenja (znanja iz 8,7 milijuna kadrova naprednih snimaka utakmica), FIFA 22 donosi nikad realniji nogometni doživljaj u domove svih igrača!

Tako ćemo po prvi put (ako nas pamćenje dobro služi), u jednoj nogometnoj simulaciji moći zaigrati domaći derbi između GNK Dinama iz Zagreba i HNK Hajduka iz Splita.
Hajduk će u Fifi biti predstavljen vlastitim grbom, službenim dresom za sezonu 2021./2022. te svojom aktualnom momčadi. Baš kao ni u slučaju Dinama, ova licenca ne obuhvaća stadion pa Poljuda u Fifi neće biti.
Puna lista momčadi u Fifi 22 još nije objavljena, no izgledno je da ove godine nećemo vidjeti druge hrvatske klubove u igri. Za Hajduk se već mjesecima nagađalo da bi klub mogao biti licenciran, što se na kraju i dogodilo.
Još uvijek nije poznato hoćemo li u igri ove godine vidjeti reprezentaciju Hrvatske.

Službeni izlazak igre FIFA 22 planiran je 1. listopada 2021. godine, a prednaručiti ju možete OVDJE i zaigrati 1.10. – na službeni dan izlaska igre!